Ga direct naar hoofdcontent

Advies

Welke vorm van advies heb ik nodig?

Heeft u alleen een korte vraag?

Voor korte vragen over bijvoorbeeld een subsidie, lokale actie of hulp bij het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bellen via 085 - 041 00 70 of mailen naar [email protected].

Andere adviesmogelijkheden

Voor een uitgebreider advies over het verduurzamen van uw woning zijn er andere mogelijkheden. Wat voor u het meest geschikt is, hangt af van uw wensen en woning. U vindt al veel informatie bij de woning verbeteringen op dit energieloket of in ons e-book met 50 gratis energiebespaartips.

De Verbetercheck

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en wilt u overstappen op een duurzame manier van verwarmen? Of moeten er eerst nog delen van de woning (beter) geïsoleerd worden? Met de Verbetercheck van Verbeterjehuis ontdekt u in een paar minuten wat voor u een slimme maatregel is. Ook ziet u wat een maatregel kost, of uw subsidie krijgt en wat het u elk jaar oplevert.

Wilt u ook besparen op uw energierekening, een comfortabelere woning én een woning die meer waard wordt? Doe dan nu de Verbetercheck.

Persoonlijk advies

Liever persoonlijk contact? Een energiecoach komt bijvoorbeeld aan huis voor praktische (gedrags)tips. Handig als u net start met verduurzamen. Bent u al wat verder? Dan kijkt een adviseur samen met u naar de grote maatregelen. Daarnaast kunt u nog speciaal maatwerkadvies aan huis krijgen van een adviseur. Bijvoorbeeld als u een energielabel wilt aanvragen voor de verkoop van uw woning.

Maatwerkadvies aan huis

Heeft u speciaal advies nodig, voor bijvoorbeeld een subsidieaanvraag of een lening, of de verkoop van uw huis? Dan heeft u waarschijnlijk een officiële adviseur aan huis nodig. Dit bezoek kost geld. Het bedrag verschilt per adviseur en type advies.

Zaken die alleen een adviseur aan huis kan verzorgen:

  • Energielabel aanvragen (bijv. voor de verkoop van een woning);

  • Maatwerkadvies geven (voor aanvraag sommige subsidies of leningen)

  • Warmtescan (infrarood) uitvoeren

  • Een blower-door test doen

Op onze website vindt u een groot netwerk aan vakspecialisten. Ook via de landelijke database Centraal Register Techniek kunt u in contact komen met verschillende adviseurs.

Een infraroodscan van een raam in een woning. De afbeelding is voornamelijk geel, groen en blauw.

Veelgestelde vragen

Krijg gratis 50 energiebespaartips

Wist u dat u tot honderden euro's per jaar kunt besparen op uw energierekening zonder een euro uit te geven? In dit e-book krijgt u 50 tips die uw energierekening direct kunnen verlagen!

  • 50 gratis tips

  • Direct toepasbaar in uw woning

  • Opgesteld door onze duurzaamheidsspecialisten  

Voorkant e-book met 50 energiebespaartips

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of bel ons. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 medewerkers van de klantenservice van REL
Team Klantenservice