Ga direct naar hoofdcontent

Voor vakspecialisten en adviseurs

Aanmelden als vakspecialist of adviseur

Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen ons vakspecialistenregister. Wilt u, net als ruim 300 andere vakspecialisten, een plekje in ons register? U krijgt dan een persoonlijke profielpagina die als online etalage dient voor uw diensten. Ook ontvangt u periodiek van ons een uitnodiging om een aanbod in te dienen voor projecten in uw regio. Inschrijven in ons register is gratis en verplicht u tot niets. Geïnteresseerd? Maak dan nu een profiel aan. Dit kost ongeveer 10 minuten.

Projecten van Brabant Woont Slim

Wij organiseren regelmatig collectieve advies- en inkoopacties. Daarmee koppelen we projectmatig geïnteresseerde bewoners aan bedrijven. Hierdoor ontstaat er operationeel voordeel in de advisering en uitvoering. Dit doen wij voor isolerend glas, spouwmuur-, vloer-, bodem- en dakisolatie, zonnepanelen en (hybride) warmtepompen .

Drie voordelen voor deelnemende bedrijven:

 1. Aanvragen worden gebundeld per gemeente. Dat betekent efficiënte advisering en uitvoering.

 2. Collectieve informatievoorziening. Dit resulteert in eenvoudigere adviestrajecten.

 3. Hoge conversies en klanttevredenheid. Met meer dan 300 projecten door heel Nederland, is 92% van de bedrijven tevreden over de behaalde conversies.

Enthousiast?

U kunt elk kwartaal een nieuw aanbod insturen om mee te doen aan onze projecten. U doet dit door de uitvraagdocumentatie aan te vragen bij Roy Visscher (via [email protected]). Wij sturen u dan alle informatie en algemene inkoopvoorwaarden toe zodat u een aanbod kunt indienen. Let op! Bedrijven in ons vakregister ontvangen automatisch een uitnodiging om een aanbod in te dienen voor projecten in hun regio.

De eerstvolgende deadlines voor indiening zijn:

 • vrijdag 3 maart (actieperiode 1 apr - 30 jun)

 • vrijdag 2 juni (actieperiode 1 jul - 30 sep)

 • vrijdag 1 september (actieperiode 1 okt - 31 dec)

 • vrijdag 1 december (actieperiode 1 jan - 31 mrt)

Over ons

Brabant Woont Slim is het energieloket voor de inwoners van 9 gemeenten in Noordoost Brabant. Iedereen kan hier terecht met al zijn of haar vragen over het verduurzamen van de woning. Wij geven op een laagdrempelige manier informatie en advies. Dat doen wij vanuit een onafhankelijke positie. Wij helpen bewoners met vragen als:

 • Wat kan ik doen om energie te besparen?

 • Wat zijn de kosten/baten van maatregelen?

 • Zijn er subsidies?

 • Wat is een warmtepomp?

 • Bij wie moet ik zijn als ik mijn vloer wil isoleren?

 • Welke regels zijn er voor mij?

Dankzij onze informatie kunnen pandeigenaren betere en gerichtere vragen stellen aan uitvoerende bouw- en installatiebedrijven. Dit voorkomt miscommunicatie en bespaart tijd. Daarnaast helpen we pandeigenaren ook bij het vinden van een vakspecialist in de buurt. Dit doen wij door hen tijdens klantcontacten actief door te verwijzen naar ons vakregister. Staat uw bedrijf er al in?

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of bel ons. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice