Ga direct naar hoofdcontent

Voor vakspecialisten en adviseurs

Aanmelden als vakspecialist of adviseur

Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen ons vakspecialistenregister. Wilt u, net als ruim 450 andere vakspecialisten, een plekje in ons register? U krijgt dan een persoonlijke profielpagina die als online etalage dient voor uw diensten. Ook ontvangt u periodiek van ons een uitnodiging om een aanbod in te dienen voor projecten in uw regio. Inschrijven in ons register is gratis en verplicht u tot niets. Geïnteresseerd? Maak dan nu een profiel aan. Dit kost ongeveer 10 minuten.

Over ons

Brabant Woont Slim is het energieloket voor de inwoners van 9 gemeenten in Noordoost Brabant. Regionaal Energieloket geeft uitvoering aan het energieloket. Iedereen kan hier terecht met al zijn of haar vragen over het verduurzamen van de woning. Bewoners krijgen op een laagdrempelige manier informatie en eerlijk advies. Bewoners worden geholpen met vragen als:

  • Wat kan ik doen om energie te besparen?

  • Wat zijn de kosten/baten van maatregelen?

  • Zijn er subsidies?

  • Wat is een warmtepomp?

  • Bij wie moet ik zijn als ik mijn vloer wil isoleren?

  • Welke regels zijn er voor mij?

Dankzij de informatie kunnen pandeigenaren betere en gerichtere vragen stellen aan uitvoerende bouw- en installatiebedrijven. Dit voorkomt miscommunicatie en bespaart tijd. Daarnaast worden pandeigenaren ook geholpen bij het vinden van een vakspecialist in de buurt. Dit gebeurt door hen tijdens klantcontacten actief door te verwijzen naar het vakregister. Staat uw bedrijf er al in?

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of bel ons. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 medewerkers van de klantenservice van REL
Team Klantenservice