Ga direct naar hoofdcontent

Is uw woning gebouwd na 1992?

Helaas kunt u niet meedoen aan onze Collectieve Inkoopactie Isolatie

Een collectieve inkoopactie richt zich op maatregelen die bij een grote groep woningen toegepast kunnen worden. Op die manier kunnen de uitvoerende partijen een schaalvoordeel behalen en daardoor bent u als bewoner vaak wat goedkoper uit dan bij een individuele aanvraag. Woningen gebouwd na 1992 zijn bij de bouw in enige mate geïsoleerd. Het extra isoleren van dit soort woningen betreft vaak maatwerk en andere type materialen dan woningen die voor 1993 zijn gebouwd. Daarom kunnen in deze isolatieacties alleen bewoners van woningen die gebouwd zijn voor 1993 meedoen.

Dit wil dus niet zeggen dat het niet interessant is om uw woning extra te isoleren. Wij onderzoeken op dit moment mogelijkheden om ook jongere woningen (bouwjaar na 1992) te helpen met onze collectieve inkoopacties, maar daar zijn we helaas nog niet.

Meer informatie over na-isolatie en maatwerk

Wilt u meer weten over isolatie voor uw woning van na 1992? Bekijk dan eerst onze bouwjaarpagina's voor moderne woningen en onze kennisbank:

Daarna kunt u in gesprek gaan met een lokale installateur over uw specifieke situatie, neem bijvoorbeeld een kijkje op onze vakspecialisten-pagina!