Winnaar LED-pakket: Bauke Snoep!

Enige tijd geleden hebben wij een enquête gehouden ten behoeve van energieloket Brabant Woont Slim, waarbij respondenten deel konden nemen aan onze winactie. Ondertussen hebben wij het LED-pakket verloot onder de deelnemers. De gelukkige winnaar van het LED-Pakket is Bauke Snoep, inwoner van gemeente Uden.

Bauke snoep is geïnteresseerd in het verduurzamen van zijn woning en is al begonnen met enkele duurzame aanpassingen, zoals het vervangen van de CV-ketel. Ook heeft Bauke een nieuwe zuinigere koelkast aangeschaft. Verder is hij bezig met het vervangen van oude lampen door LED lampen. ”Het gewonnen LED- pakket komt als geroepen en het is ook wel het minste wat je als bewoner kan doen om bij te dragen aan duurzaamheid!”

Verder is Bauke bezig met het plaatsen van zonnepanelen en een zonneboiler. Hij woont samen met zijn vrouw sinds 1983 in zijn woning en hij en kreeg in 1999 de kans om het huis te kopen. De wens bestaat daarom om de woning toekomstbestendiger te maken, want de ex beroepsmilitair hoopt nog lang van zijn woning te mogen genieten.