Slim Wonen Advies

Hierdoor weet je welke keuzes je het beste kan maken bij het verduurzamen van je huis .

Het Slim Wonen Advies gaat over het verduurzamen van je woning, comfortverbetering en het besparen op de energierekening. Een adviseur komt bij je thuis om te horen wat de wensen zijn en neemt de kenmerken van jouw woning op. Je ontvangt de rapportage en tijdens de nabespreking maakt de adviseur een plan van aanpak. In dit plan staat duidelijk omschreven hoe je je woning duurzamer kunt maken en je wooncomfort kunt verbeteren. Er zijn zelfs mogelijkheden voor het aardgasvrij maken van de woning! Zo krijg je advies op maat. De kosten van dit advies zijn 375 euro.

Heb je interesse in het Slim Wonen advies? Vraag het aan via het formulier.

Je kunt ons ook altijd bellen. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0410070. Of mail naar [email protected]

Ate over Slim Wonen Advies aan huis

Ate wilde haar muur laten isoleren maar had zijn twijfels: “Ik twijfelde of ik mijn spouwmuur kon isoleren, ik was bang dat het huis dan niet goed zou ventileren en dat ik vocht in de muur zou krijgen. Daarom heb ik iemand langs laten komen voor advies. De twijfels die ik had werden uiteindelijk allemaal weggenomen door de adviseur.”

Lees meer