Slim Wonen Advies

Hierdoor weet je welke keuzes je het beste kan maken bij het verduurzamen van je huis .

Je wilt energie besparen, maar waar kan je het beste beginnen? En welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? Kies eens voor een adviesgesprek aan huis met een onafhankelijk energieadviseur. Die helpt je graag op weg.

Hoe werkt het?

Een Slim Wonen Advies geeft je inzicht in de stappen die je kunt zetten om te besparen op je energiekosten. Een ervaren, onafhankelijk energieadviseur van Brabant Woont Slim komt bij je langs. Hij neemt je woning op en gaat met je in gesprek.

  • Na je aanmelding krijg je een intake toegestuurd en koppelen we je aan een adviseur.
  • De adviseur komt bij je langs, loopt met je door jouw huis en vertelt je hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren én op (energie)kosten kunt besparen.
  • Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.
  • De adviseur maakt een adviesrapport waarin je het stappenplan voor jouw huis voor nu en in de toekomst terug kunt lezen. Dit rapport ontvang je per mail, meestal binnen twee weken na het gesprek.
  • Wil je vervolgens hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan? Dan staan we bij Brabant Woont Slim voor je klaar.

Na het Slim Wonen Advies weet je welke maatregelen je direct kunt nemen om te besparen en welke maatregelen je beter tot later kunt uitstellen. Uiteraard hanteren we bij Brabant Woont Slim de coronarichtlijnen vanuit het RIVM. Je kunt dat teruglezen in ons corona protocol.

Wat kost het?

Door een financiële bijdrage van gemeente ’s-Hertogenbosch krijg je korting op het adviesgesprek. Hierdoor kost het adviesgesprek inclusief een uitgebreid verslag slechts € 95,-.

Voor het adviesgesprek en een beknopt verslag van het advies betaal je slechts € 60,-. De adviseur laat in dat geval na afloop van het bezoek een kort verslag achter met een A4 met maatregelen.

Direct aanvragen

Wil je meer comfort in huis én bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan! Vul je e-mailadres in aan de rechterkant van aan deze pagina. Wij nemen graag contact met je op!

Ate over Slim Wonen Advies aan huis

Ate wilde haar muur laten isoleren maar had zijn twijfels: “Ik twijfelde of ik mijn spouwmuur kon isoleren, ik was bang dat het huis dan niet goed zou ventileren en dat ik vocht in de muur zou krijgen. Daarom heb ik iemand langs laten komen voor advies. De twijfels die ik had werden uiteindelijk allemaal weggenomen door de adviseur.”

Lees meer