Slim Wonen Advies

Hierdoor weet je welke keuzes je het beste kan maken bij het verduurzamen van je huis .

Je wil energie besparen. Welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? Kies voor een adviesgesprek aan huis. Een ervaren energieadviseur komt bij je langs om met je in gesprek te gaan en je woning op te nemen.

Hoe werkt het?

Na je aanmelding krijg je eerst enkele vragen ter voorbereiding. Dan wordt bepaald welke adviseur het beste bij jouw behoeften en situatie past. De geschikte adviseur komt daarna bij je langs, en maakt een analyse van je woning.  De adviseur maakt aan de hand daarvan een adviesrapport. Dit rapport wordt aan je toegestuurd vanuit Brabant Woont Slim.

In het adviesrapport is een stappenplan te vinden voor nu en voor de toekomst. Zo weet je welke maatregelen je direct kunt nemen, en welke je beter even kunt uitstellen. Wil je daarna hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan, dan kan je Brabant Woont Slim opnieuw inschakelen.

Uiteraard hanteren we bij Brabant Woont Slim de coronarichtlijnen vanuit het RIVM. U kunt dat teruglezen in ons corona protocol.

Wat kost het?

Door een financiële bijdrage van gemeente ’s-Hertogenbosch krijg je korting op het adviesgesprek. Hierdoor kost het adviesgesprek inclusief een uitgebreid verslag slechts € 85,-.

Voor het adviesgesprek en een beknopt verslag van het advies betaal je slechts € 50,-. De adviseur laat in dat geval na afloop van het bezoek een kort verslag achter met een A4 met maatregelen.

Direct aanvragen

Wil je meer comfort in huis én bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan! Vul je e-mailadres in aan de rechterkant van aan deze pagina. Wij nemen graag contact met je op!

Ate over Slim Wonen Advies aan huis

Ate wilde haar muur laten isoleren maar had zijn twijfels: “Ik twijfelde of ik mijn spouwmuur kon isoleren, ik was bang dat het huis dan niet goed zou ventileren en dat ik vocht in de muur zou krijgen. Daarom heb ik iemand langs laten komen voor advies. De twijfels die ik had werden uiteindelijk allemaal weggenomen door de adviseur.”

Lees meer