Groene Weetkeet van Brabant Woont Slim in ‘s-Hertogenbosch!

De Groene WeetKeet van energieloket, Brabant Woont Slim, staat op zaterdag 6 en zondag 7 november op verschillende locaties in gemeente ‘s-Hertogenbosch. Inwoners zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De Groene WeetKeet staat klaar om jou als inwoner te helpen bij vragen over het verduurzamen van je woning óf om je wegwijs te maken in kleine energiebesparende maatregelen.

Waar en wanneer?

De Groene Weetkeet is:

  • Op zaterdag 6 november van 10:00 tot 18:00 te vinden op de parade in de binnenstad;
  • Op zondag 7 november van van 10.00 – 13.00 uur op de parkeerplaats bij de COOP, Buitenpepersdreef 353;
  • Op zondag 7 november van 14:00 tot 17:00 te vinden bij het basketbalveld aan de Tielekeshoeven in de wijk Sparrenburg.

Verduurzaming is leuk

De Groene WeetKeet laat je zien dat verduurzaming helemaal niet zo moeilijk is en dat besparen super leuk kan zijn. In de Groene WeetKeet zijn adviseurs aanwezig van energieloket Brabant Woont Slim. Zij helpen je met vragen zoals:

  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
  • Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?
  • Welke subsidies zijn interessant in mijn situatie?
  • Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?
  • Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?

Maar ook voor inwoners die nog in de onderzoeksfase zitten, is de WeetKeet interessant. Zo zie je in de Groene Weetkeet dat kleine energiebesparende maatregelen kunnen zorgen voor een GROTE besparing op energie en geld. Door bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop aan te schaffen bespaar je al snel 70 euro op de energierekening.

Quiz

Maar dat is nog niet alles…Er valt ook nog iets te winnen! Door deel te nemen aan de duurzaamheidsquiz van de Groene WeetKeet maak jij kans op een energie-advies ter waarde van €400,-! Onderdeel van de quiz is dat jij aangeeft waar jij die prijs voor gaat gebruiken.

Waarom doet gemeente ‘s-Hertogenbosch dit?

Gemeente ’s-Hertogenbosch wil graag een grote slag slaan op het gebied van energie, duurzaamheid en klimaat. Dat kunnen we alleen samen met onze inwoners bereiken. We willen jou op allerlei manieren van informatie voorzien. Daarom staat de Groene WeetKeet voor onze inwoners klaar om je te informeren, enthousiasmeren en houvast te bieden. We zien je graag op een van de locaties!