Persoonlijk advies

Maatwerk voor jouw energiezuinige woning!

Het is soms lastig om te bepalen hoe je gaat beginnen met het verduurzamen van je huis en wat het beste past bij jouw wensen en portemonnee. Is isolatie de beste keuze, of kun je met HR++ glas of zonnepanelen al besparen?

Geen een woning is het hetzelfde, het is altijd goed om naar de specifieke woonsituatie te kijken. Er zijn eindeloze mogelijkheden in duurzame maatregelen.

Brabant Woont slim helpt je om relevante keuzes te maken in deze duurzame maatregelen. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk. De opties van het persoonlijk advies vindt je hieronder!

Sparren welke optie het beste bij je past?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek! De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0410070. Of mail naar [email protected]

Slim Wonen advies

Het Slim Wonen Advies gaat over het verduurzamen van je woning, comfortverbetering en het besparen op de energierekening. Een adviseur komt bij je thuis om te horen wat de wensen zijn en neemt de kenmerken van jouw woning op.

Slim Wonen Advies

Specifiek advies

Het standaard Slim Wonen advies is niet geschikt voor iedere woning. Is je huis een monument of onderdeel van een VvE? Heb je plannen voor nieuwbouw? Samen met onze adviseurs bekijken we dan wat de beste oplossingen zijn.

Specifiek advies