Over het loket

Wie is Brabant Woont Slim

Wie zijn wij

Brabant woont Slim is het energieloket voor 9 verschillende gemeenten in de regio Noordoost-Brabant en werkt samen met lokale energiecoöperaties en bedrijven. Samen realiseren we de grootste opdracht van de 21e eeuw. Brabant Woont Slim is het gemeentelijke energieloket van: gemeente Bernheze, gemeente Boxtel, gemeente Land van Cuijk, gemeente Maashorst, gemeente Meierijstad, gemeente Oss, gemeente ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en gemeente Vught.

Klimaatdoelstellingen

Brabant Woont Slim wijst inwoners van de aangesloten gemeenten de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen. Dat doen we door te adviseren bij het verduurzamen van hun woning. Dit is nodig om de klimaatdoelstellingen te behalen en de opwarming van de aarde te verminderen. Iedere duurzame stap is er één en begint bij jezelf!

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en zullen altijd de beste oplossing voor jouw situatie aandragen! We begeleiden en informeren gratis en staan graag als energieke gids voor iedereen klaar. Daarnaast koppelen we je graag aan een adviseur die tegen een aantrekkelijke prijs bij je langs komt. Dat kan omdat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn. Verduurzamen hoeft niet per definitie duur te zijn.