Over ons

Brabant Woont Slim komt voort uit de doelstelling in het Energieakkoord 2013 in elke regio van Nederland een energieloket in te richten waar inwoners terecht kunnen voor vragen en informatie over woningisolatie. Brabant Woont Slim wordt uitgevoerd door 13 verschillende gemeenten in de regio Brabant-Noord, energiecoöperaties en bedrijven. De deelnemende gemeentes zijn: Bernheze, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint-Hubert, Oss, ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Uden en Vught.

Brabant Woont Slim wijst u de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen. In de hele regio werken energiecoöperaties, bedrijven, gemeenten en particulieren onder Brabant Woont Slim samen om de grootste opdracht van de 21e eeuw te realiseren. Samen brengen we een gedragsverandering op gang om bewoners te helpen met het verduurzamen van hun woning. Dit is nodig om de klimaatdoelstellingen te behalen en de opwarming van de aarde te verminderen. Iedere duurzame stap is er één en begint bij u!

Wij zijn hét startpunt voor al uw vragen over duurzamer wonen en wij helpen u met het realiseren van duurzame maatregelen. Daarnaast informeren we u over de mogelijkheden en geven we advies over subsidies en financieringen, leveranciers, offertes en meer! Wij zijn onafhankelijk en zullen altijd de voor u beste oplossing aandragen! We begeleiden en informeren u gratis en staan graag als energieke gids voor u klaar. Daarnaast koppelen we u graag aan een adviseur die tegen een aantrekkelijke prijs bij u langs komt. Dat betekent meer comfort, lagere energiekosten, uw bijdrage aan een beter milieu en een fijner leven! We kijken samen waar u naartoe wilt, wat uw wensen en budget zijn en zorgen voor een passend advies en de juiste uitvoering. Met Brabant Woont Slim weet u dus zeker dat u de juiste hulp krijgt en dat u met een gerust hart maatregelen kunt treffen voor een duurzamer en comfortabeler huis. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek!

Weten wat uw gemeente doet aan duurzaamheid? U leest het hier op Brabant Woont Slim.