Over ons

“Binnen ons netwerk hebben we het steeds vaker over groene mogelijkheden. Mensen kennen onze bijna energieneutrale woning en zijn nieuwsgierig. Kunnen wij dat ook? Hoe dan? Wat kost het? Het is goed dat we er met z’n allen prioriteit aan geven. Mijn advies: het kan op veel manieren en lijkt ingewikkeld, maar dat valt wel mee. Begin gewoon! Daarom is het goed dat er een platform is zoals Brabant Woont Slim. Laat je informeren door onafhankelijke deskundigen en vooral: begin!”

– Evert van de Plassche, Uden

Brabant Woont Slim wijst de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen. In de hele regio werken energiecoöperaties, bedrijven, gemeenten en particulieren onder Brabant Woont Slim samen om de grootste opdracht van de 21e eeuw te realiseren. Samen brengen we een gedragsverandering op gang in onze regio. Elke duurzame stap is er een!

Het begint bij u
Wij zijn hét startpunt voor al uw vragen over duurzamer wonen, zoals isolatie, zonnepanelen, subsidies, de financiering, lokale leveranciers en meer! Wij adviseren gratis en onafhankelijk. Maar het begint bij u. Bij uw vragen en uw wensen. Wij staan als energieke gids voor u klaar! Meer comfort, lagere energiekosten, jouw bijdrage aan een beter milieu: kortom een fijner leven! We kijken samen waar u naartoe wilt, naar uw wensen, naar uw budget. Neem contact met ons op!

Deelnemende gemeenten
‘Brabant Woont Slim’ is een ondersteuningsprogramma van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten met een bijdrage van het ministerie van Binnenlandse Zaken en wordt uitgevoerd door 18 gemeenten in de regio Brabant-Noord, energiecoöperaties en bedrijven. De deelnemende gemeentes zijn: Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, ’s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel en Vught.

Weten wat uw gemeente doet aan duurzaamheid? U leest het hier op Brabant Woont Slim.