Persoonlijk advies

Maatwerk voor jouw energiezuinige woning!

Het is soms lastig om te bepalen hoe je gaat beginnen met het verduurzamen van je huis en wat het beste past bij jouw wensen en portemonnee. Is isolatie de beste keuze, of kun je met HR++ glas of zonnepanelen al besparen?

Geen een woning is het hetzelfde is het altijd goed om naar de specifieke woonsituatie te kijken. Er zijn eindeloze mogelijkheden in duurzame maatregelen.

Brabant Woont slim helpt je om relevante slimme keuzes te maken in deze duurzame maatregelen. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk. De opties van het persoonlijk advies vind je hieronder!

Sparren welke optie het beste bij je past?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek! De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0410070. Of mail naar [email protected]

Keukentafelgesprek

Wil je weten waar je moet beginnen? Plan dan een Keukentafelgesprek met een EnergyCoach. Dit zijn getrainde vrijwilligers die kosteloos met jou bekijken hoe je thuis energie kunt besparen op een manier die bij jou past! Dit kan online of bij je thuis aan de keukentafel.

Gratis Keukentafelgesprek

Duurzaam Wonen Spreekuur

Weet je wel wat je wilt doen, maar nog niet precies hoe je dat het beste kan doen? Plan dan een Duurzaam Wonen Spreekuur. Tijdens dit spreekuur bespreek je met een adviseur van Brabant Woont Slim wat de beste stappen zijn voor jouw woning. Dit kan online en in het gemeentehuis.

Gratis Duurzaam Wonen Spreekuur

Duurzaam Wonen Advies

Wil je een compleet plan om met jouw woning zoveel mogelijk energie te besparen? Met het Duurzaam Wonen Advies komt er een adviseur bij je thuis. Na het bezoek krijg je in een adviesrapport de stappen te zien waarmee je jouw woning zo duurzaam mogelijk maakt.

Duurzaam Wonen Advies voor €50,-

Specifiek Advies

Het standaard Slim Wonen advies is niet geschikt voor iedere woning. Is je huis een monument of onderdeel van een VvE? Heb je plannen voor nieuwbouw? Samen met de adviseurs van Brabant Woont Slim bekijken we dan heel specifiek voor jouw woning wat de beste oplossingen zijn.

Specifiek Advies