Ontdek hoe je kunt beginnen met verduurzamen in het digitale Duurzaam Droomhuis!

Vandaag gelanceerd!

Zelf je huis verduurzamen is dé trend van nu. Zeker nu we meer thuis zijn willen we deze plek graag extra comfortabel, en vooral klaar voor de toekomst maken. Maar… waar moet je beginnen? In het digitale Duurzaam Droomhuis, te vinden op www.huisenenergie.nl, kun je vanaf nu ontdekken wat de beste duurzame woonoplossingen zijn in én rondom je huis.

Het digitale Duurzaam Droomhuis is een interactieve woning die je laat zien hoe je alle ruimtes van je huis energiezuinig kunt maken. De acht thema’s van het Duurzaam Droomhuis zijn: zonne-energie, duurzaam verwarmen & koelen, woningisolatie, elektrisch vervoer, ventilatie, duurzaam wonen, verlichting, smart & domotica en financiën & subsidies.

Je kunt leren hoe je een elektrische auto goedkoop op kunt laden met een eigen laadpaal, of zelfs helemaal gratis als je energie uit je eigen zonnepanelen komt. Ontdek dat je kunt kiezen voor een foto of kunstwerk als infraroodverwarming aan de muur. Liever klein beginnen? In het Duurzaam Droomhuis vind je handige tips om met eenvoudige producten als waterbesparende douchekop en radiatorfolie toch veel te besparen.

Alle producten vind je in het Duurzame Droomhuis en kun je aanklikken voor meer informatie. De bespaartechnieken worden beschreven door adviesorganisatie Milieu Centraal, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de informatie onafhankelijk en betrouwbaar is. Wil je direct aan de slag? In het Duurzaam Droomhuis kun je producten van verschillende aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Ook kun je ontdekken wie jou kan helpen met installeren, hoeveel het gaat kosten én welke subsidies en financieringsmogelijkheden er zijn.

Het digitale Duurzaam Droomhuis is tot stand gekomen met steun van de Rijksoverheid en is een initiatief van Huis & Energie, de leukste en grootste groene beurs van Nederland. Hier kun je later dit jaar alle technieken en producten zelf live ervaren in een levensgroot fysiek Duurzaam Droomhuis. Wil je meer informatie over Huis & Energie of nu al vast door het digitale Duurzaam Droomhuis struinen? Bezoek dan nu www.huisenenergie.nl.