Je nieuwe huis verduurzamen? Doe het Nu of Nooit.

Op het punt om een huis te kopen in de gemeente Den Bosch?

Of net een ander huis gekocht? Dan komt Nu of Nooit voor jou precies op het juiste moment. Het Nu of Nooit project van de gemeente ‘s-Hertogenbosch bied je de mogelijkheid om je nieuwe huis direct te verduurzamen.

Dan is het klaar voor de toekomst. En als je toch gaat verbouwen, zit je maar 1 keer in de troep.

Vul je gegevens hiernaast in en wij bellen je!  


Je nieuwe huis direct verduurzamen? Nu met advies t.w.v. €450

Je kunt nu een voucher verzilveren voor een energie-advies en een advies over de financieringsmogelijkheden, helemaal gratis! Kun je dit advies t.w.v. €450,- goed gebruiken, verzilver je voucher hier
nog geen voucher?  Download ‘m dan snel!

 

Je extra hypotheeklasten voor duurzame verbeteringen streep je weg tegen de energiebesparingen die de verbeteringen opleveren. Vaak houd je er zelfs geld aan over, zoals je ziet in het voorbeeld hieronder.


De voordelen van direct verduurzamen op een rijtje

  • Meer comfort: direct een prettiger huis door duurzame maatregelen
  • Minder maandlasten: door duurzame hypotheekvoordelen kun je meer lenen. Plus de extra maandlasten voor je duurzame investeringen kun je vaak wegstrepen tegen de energiebesparing die je maatregelen gaan opleveren;
  • Je hoeft niet te kiezen: het is én een nieuwe keuken en isolatie met zonnepanelen én een zonnepanelen, geen of-of dus
  • Minder stress: je verbouwt maar 1 keer
  • Minder uitzoeken: wij nemen de regie, jij kiest wat je wilt.
  • Meer waarde: je nieuwe woning wordt direct meer waard door de duurzame, toekomstbestendige verbeteringen

Gemeente faciliteert duurzame verbetering van bestaande woningen

Gemeente ’s-Hertogenbosch heeft het initiatief genomen voor een duurzame samenwerking. Een samenwerking tussen makelaar, hypotheekadviseur, architect, energie-adviseur, aannemer en installateur.

Rond de aan- en verkoop van een huis zien de partijen kansen voor het verduurzamen van woningen. Onder de vlag ‘Nu of Nooit’ maken zij het verkopers en kopers makkelijker met de juiste stappen met een concreet verbeteringsaanbod, extra financieringsmogelijkheden en een lagere energierekening

Aanjager
“Nu of Nooit’ past in het streven van de gemeente ’s-Hertogenbosch om grote stappen te zetten in het verduurzamen van huizen”, aldus wethouder Mike van der Geld. “Met deze verbinding van partijen maken we de stappen om een nieuw huis direct te verduurzamen concreet én gemakkelijk.

Lagere energierekening
Het kopen van een huis is hét moment om duurzame aanpassingen te doen. Dit vanwege aantrekkelijke financiële voordelen. Inwoners kunnen nu meer lenen terwijl de energierekening omlaag gaat. Onder aan de streep nemen de maandlasten dan ook vaak af. Wanneer er toch een verbouwing komt, gaan deze aanpassingen in één moeite mee. Zo hoef je later niet nog een keer naar de hypotheekadviseur en zit je maar één keer in de troep.