Nationale Duurzame Huizenroute

Ervaringen uit de eerste hand

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand. Dat kan je net dat beetje vertrouwen geven dat jij nodig hebt om ook te starten!

Veel huiseigenaren zijn het hele jaar door via de website van Duurzame Huizen Route bereikbaar voor vragen of aanvullende informatie. Bekijk op de website van Duurzame Huizen Route de duurzame huizen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk. De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Duurzame Huizen Route 2020

Vanwege de coronacrisis zal de Duurzame Huizenroute in 2020 online plaatsvinden via video-ontmoetingen. Nu er meer thuis gewerkt wordt, staat een goed geïsoleerd huis hoger op het verlanglijstje, met als grootste wens meer wooncomfort en een lagere energierekening. Tijdens de video-ontmoetingen kunnen gasten vragen stellen over uiteenlopende duurzame voorbeelden: van monumentaal pand of jaren ’70 rijtjeshuis tot moderne nieuwbouwwoning. Verspreid over de maanden november en december laten huiseigenaren via videoverbinding zien hoe zij hun woning duurzaam maakten, geven zij uitleg over de aanpassingen in hun huis en is er ruimte voor gesprek. Reisafstand speelt geen rol meer, dus bezoekers vanuit het hele land kunnen op bezoek bij een huis dat het beste aansluit bij hun eigen woonsituatie. Inschrijven voor zo’n online bezoek kan vanaf nu via deze link.

Contact met Brabant Woont Slim

Je kunt ook altijd contact opnemen met een adviseur van Brabant Woont Slim! Onze adviseurs staan elke werkdag van 09:00 tot 17:00 voor je klaar. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0410070. Of mail naar [email protected].

 

Bezoek de website van Nationale duurzame huizenroute

Voor alle informatie omtrent de Nationale duurzame Huizenroute kun je de website bekijken. Daar vind je de online rondleidingen, info over de Nationale duurzame huizenroute en nog veel meer!

Website Nationale Duurzame Huizenroute