Gratis energiespreekuren vanwege succes verlengd

Al tientallen huishoudens hebben gebruik gemaakt van de gratis energiespreekuren die de gemeenten in het Land van Cuijk aanbieden via hun energieloket Brabant Woont Slim. De vraag blijkt groot en daarom worden de spreekuren in Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert, die eigenlijk eind maart zouden stoppen, voorgezet tot het einde van dit jaar. Goed nieuws dus!

Boek nu jouw online afspraak

Op dit moment vinden de gesprekken online plaats. Dat betekent dat je in jouw eigen tijd, vanuit het comfort van jouw eigen woning, vragen kunt stellen aan een expert over het verduurzamen van jouw huis. Deelnemen aan een online spreekuur is snel, eenvoudig en vrijblijvend. Je krijgt bovendien betrouwbare en onafhankelijke informatie afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden. Wacht daarom niet langer en boek direct een online adviesgesprek op: www.brabantwoontslim.nl/spreekuurmillsinthubert.

Brabant Woont Slim

  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
  • Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?
  • Waar kan ik het beste beginnen met verduurzamen?
  • Welke subsidies of leningen zijn interessant in mijn situatie?
  • Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?
  • Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?

Duurzaamheidslening

Ben jij (tijdelijk) niet in staat of bereid om jouw eigen geld te investeren? Dan biedt de gemeente je de mogelijkheid om tegen een zeer laag tarief geld te lenen om duurzame maatregelen te financieren. Dit kan tot 15.000,- euro. Wil je hier gebruik van maken? Lees dan de voorwaarden en dien een aanvraag in op: www.gemeente-mill.nl/duurzaamheidslening.