Spreekuur Land van Cuijk

Wil je weten hoe je kan besparen op je energiekosten? Stel jouw vragen aan de adviseur van Brabant Woont Slim tijdens een spreekuur!

Een adviseur geeft antwoord op jouw vragen

Vraag jij je af aan welke kosten je moet denken bij het isoleren van je huis of twijfel je over een zonneboiler? Tijdens een spreekuur heb je een gesprek van maximaal 30 minuten waarbij een adviseur van Brabant Woont Slim met je meedenkt.

Voorbeelden van andere vragen waar de adviseur je mee kan helpen:

● Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
● Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?
● Welke subsidies zijn interessant in mijn situatie?
● Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?
● Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?

Fysiek of online

Er zijn twee mogelijkheden voor een spreekuur; online of fysiek. De Fysieke spreekuren zij te boeken in de volgende bibliotheken in de gemeente Land van Cuijk:

  • Bibliotheek Boxmeer
  • Bibliotheek Grave
  • Bibliotheek Mill
  • Bibliotheek Sint-Anthonis
  • Bibliotheek Cuijk

Liever een online spreekuur? Dat kan ook. Je krijgt dan na het maken van de afspraak een link toegestuurd voor een video-verbinding.

Wil je een antwoord op jouw vragen? Plan nu je gesprek in!

Plan jouw spreekuur in via de rode knop. Je kiest zelf een beschikbare datum en een tijdslot van een half uur. Per mail ontvang je vervolgens een bevestiging. Het is mogelijk om tot 48 uur van te voren een afspraak in te plannen. Voor huiseigenaren in de gemeente Land van Cuijk is het spreekuur gratis.

Uiteraard hanteren we bij Brabant Woont Slim de coronarichtlijnen vanuit het RIVM. Je kunt dat teruglezen in ons corona protocol.

Nog meer vragen?

Wanneer 30 minuten niet genoeg is om jouw vragen te beantwoorden, dan kan een adviseur je verder helpen met een uitgebreider advies. Bij dit Slim Wonen Advies komt de adviseur aan huis en neemt uitgebreid de tijd om jouw wensen en bespaarmogelijkheden te bespreken. Je ontvangt vervolgens een uitgebreid een rapport voor jouw woning.

Plan hier jouw spreekuur in

Een adviesgesprek met een gecertificeerde energieadviseur plan je zelf in, wanneer het jou uitkomt. Kijk in de agenda voor de beschikbare data en tijden van de spreekuren.

Plan Afspraak