Persoonlijk advies

Maatwerk voor jouw energiezuinige woning!

Het is soms lastig om te bepalen hoe je gaat beginnen met het verduurzamen van je huis en wat het beste past bij jouw wensen en portemonnee. Is isolatie de beste keuze, of kun je met HR++ glas of zonnepanelen al besparen?

Geen een woning is het hetzelfde, het is altijd goed om naar de specifieke woonsituatie te kijken. Er zijn eindeloze mogelijkheden in duurzame maatregelen.

Brabant Woont slim helpt je om relevante keuzes te maken in deze duurzame maatregelen. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk. De opties van het persoonlijk advies vindt je hieronder!

Sparren welke optie het beste bij je past?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek! De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0410070. Of mail naar [email protected]

Spreekuur Land van Cuijk

Lage energiekosten, stroom besparen, een goed geïsoleerde woning dat willen we allemaal. Heb je daar een aantal vragen over? Stel ze aan een ervaren adviseur van Brabant Woont Slim, online óf in een van de deelnemende bibliotheken in het Land van Cuijk. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten en is gratis als inwoner van de gemeente Land van Cuijk.

Spreekuur Land van Cuijk

Duurzaam Wonen Advies

Het Duurzaam Wonen Advies gaat over het verduurzamen van je woning, comfortverbetering en het besparen op de energierekening. Een adviseur van Brabant Woont Slim komt bij je thuis om te horen wat de wensen zijn, neemt de kenmerken van jouw woning op en maakt daarvan een uitgebreid rapport van voor nu en in de toekomst. Daar kan je mee vooruit!

Duurzaam Wonen Advies

Specifiek advies

Het standaard Duurzaam Wonen advies is niet geschikt voor iedere woning. Is je huis een monument of onderdeel van een VvE? Heb je plannen voor nieuwbouw? Samen met de adviseurs van Brabant Woont Slim bekijk je dan wat de beste oplossingen zijn voor jouw woning.

 

Specifiek Advies

Verduurzamen monumenten

Energie besparen en verduurzamen is ook in oude monumentale panden steeds vaker mogelijk én wenselijk. Ieder monumentaal pand is anders, dus de uitvoering vraagt om maatwerk. Er zijn voor inwoners uit Grave mogelijkheden tot ondersteuning. Bekijk ze hieronder.

*LET OP: alleen voor inwoners Grave

Verduurzamen monumenten