Één Duurzaamheidslening voor Land van Cuijk

De duurzaamheidsleningen zijn vanaf 1 januari 2022 voor alle inwoners in de gemeente Land van Cuijk gelijk. Met een duurzaamheidslening kun je snel aan de slag om je woning te isoleren of op een andere manier te verduurzamen. Je hebt daarbij een heel scala aan mogelijkheden zoals bijvoorbeeld spouwmuur-, dak-, vloer- en raamisolatie of zonnepanelen. Je kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen. 

Gunstige voorwaarden

Een duurzaamheidslening biedt woningeigenaren van een bestaande woning de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen om woonlasten te verlagen, wooncomfort te verhogen en uiteraard om groen te doen!

Wat is er veranderd?

Je kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen. Van alle 18 duurzaamheidsmaatregelen is aangegeven aan welke randvoorwaarden deze maatregel dient te voldoen. En de nieuwe regeling biedt meer keuze in financieringsmogelijkheden voor woningeigenaren. Namelijk een persoonlijke lening, een hypothecaire lening of een verzilverlening voor oudere huiseigenaren. Kijk op gemeentelandvancuijk.nl onder: ‘Duurzaamheidslening’ voor meer informatie.

Advies over Energiebesparing

Ben je van plan om je woning te verduurzamen? Kijk op onze website voor advies over energiebesparende maatregelen en subsidies.