Isolatie Woonplan

Gratis uitgebreid advies? Meld je vandaag nog aan!

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het Isolatie Woonplan. We helpen graag iedereen op weg met het verduurzamen van hun woning. Bekijk bij onze bespaarchecks wat jij kan doen.

Heb jij je wel ingeschreven? Dan krijg je in de week van 29 maart t/m 4 april een mail voor het vervolg.

 

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het Isolatie Woonplan

Benieuwd wat jij toch kan doen om je woning te verduurzamen? Kijk dan eens naar onze handige bespaarchecks!

Bespaarchecks

Wat houdt het Isolatie Woonplan in?

Het Isolatie Woonplan is een online advies op maat waarmee je een compleet beeld krijgt van de isolatie in jouw woning. Na dit advies heb je een overzicht van alle bespaarmogelijkheden, ben je startklaar om offertes aan vragen én heb je volledig financieel inzicht.

  • Wij sturen je een link waarmee je je aan kan melden.
  • Je vult je woonsituatie en isolatiewensen met behulp van een vragenlijst in. Vervolgens krijg je een persoonlijk advies met uitleg over de energiebesparende isolatiemaatregelen die je kunt nemen. 
  • Als je wilt, kun je een telefoongesprek inplannen met een procescoach om samen het advies door te nemen en jouw vragen te beantwoorden. 
  • Als je genoeg vragen hebt beantwoord (80%) komt een woninginspecteur langs die je woning nog eens grondig bekijkt voor een maatplan.
  • Na het bezoek van de woninginspecteur krijg je een uitvoeringsplan waarmee je bijvoorbeeld offertes aan kan vragen en waarmee je een duidelijk beeld hebt van alle kosten.

Deze actie wordt je aangeboden door: