Waar laat ik geld liggen?

Is de energierekening hoger of lager dan die van de buren? Wat is het energielabel van je huis? En is het dak wel geschikt voor zonnepanelen? Vragen genoeg voordat je begint met duurzame maatregelen. Wij hebben een aantal handige testjes die je helpen inzicht te krijgen in je energieverbruik en welke maatregelen je kunt treffen om energiezuinig te wonen!

Is je huis al klaar voor een warmtepomp?
Vul de test in en ontdek of een warmtepomp iets voor je is!

Vul de vragen in en ontdek of je huis al geschikt is voor een warmtepomp. Je ziet of je je huis nog moet isoleren, welk type warmtepomp het beste is en wat het ongeveer zal kosten.Daarnaast wordt zichtbaar wat je jaarlijks bespaard.

Doe de test en ontdek of een warmtepomp iets voor je is!
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Met de zonatlas zie je meteen of je dak geschikt is!

De zon geeft energie, waarom zou je daar niet van profiteren? Met de Zonatlas kun je eenvoudig zien of je dak geschikt is voor zonnepanelen. De zonatlas berekent ook hoeveel zonnepanelen er op het dak passen, wat dit oplevert én hoe snel je je investering terugverdient.

Check mijn dak
Wat is mijn energieverbruik?
Ontdek het met onze energiecheck!

Met onze energiecheck ontdekt binnen één minuut of je energieverbruik normaal is. Je kunt ook uw energierekening vergelijken met dat van de buurt. Betaal je meer of minder dan de buren?

Doe de energiecheck
Wat is het energielabel van mijn woning?
Wij controleren het energielabel van je huis!

Elk huis heeft in 2015 een voorlopig energielabel van het Rijk gekregen. Wil je weten wat het energielabel van je woning is? Wij zoeken het eenvoudig en vrijblijvend voor je op! Uiteraard kunnen we ook verder helpen om het energielabel te verbeteren.

Controleer je energielabel!
Nooit meer betalen voor de energierekening?
Dat kan! Laat je door ons inspireren!

Je kan stap voor stap energie besparen, maar wist je dat je ook in één sprong energieneutraal of zelfs energie-leverend kunt wonen? Wij hebben een inspiratieboekje samengesteld waarin je allerlei informatie en inspiratie over energieneutraal wonen kunt vinden!

Gratis inspiratie
Wat is de herkomst van je groene stroom?
Met de groene-stroom checker weet je het snel!

Veel stroom die in Nederland wordt verkocht als groen, is niet allemaal opgewekt in Nederland. Twijfel je aan de herkomst van je (groene)stroom? Met de groene-stroom checker weet je eenvoudig en snel "hoe groen" je stroom is!

Check uw stroom!
Hoe kan ik met kleine aanpassingen al besparen?
Met kleine aanpassingen kunt je al veel besparen!

Energiebesparing hoeft niet altijd een grote ingreep te zijn. Ook met kleine dingen kan al snel geld worden bespaard, zoals bijvoorbeeld oude lampen vervangen door LED lampen en meer! De bespaartest laat zien met welke maatregelen je geld kunt besparen.

Doe de bespaartest