Waar laat ik geld liggen?

Is uw energierekening hoger of lager dan die van de buren? Wat is het energielabel van uw huis? En is uw dak wel geschikt voor zonnepanelen? Wellicht heeft u een aantal vragen voordat u wilt beginnen met duurzame maatregelen. Wij hebben een aantal handige testjes die u helpen inzicht te krijgen in uw energieverbruik en welke maatregelen u kunt treffen om energiezuinig te wonen!

Is uw huis al klaar voor een warmtepomp?
Vul de test in en ontdek of een warmtepomp iets voor u is!

Vul de vragen in en ontdek of uw huis al geschikt is voor een warmtepomp. Zo ziet u wat u kunt doen om uw huis geschikt te maken voor een warmtepomp, welk type warmtepomp het beste bij uw woning past en wat het ongeveer zal kosten om een warmtepomp te nemen. Daarnaast ziet u meteen hoeveel u jaarlijks zal besparen op uw energierekening met een warmtepomp.

Doe de test en ontdek of een warmtepomp iets voor u is!
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Met de zonatlas ziet u meteen of uw dak geschikt is!

De zon geeft energie, waarom zou u daar niet van profiteren? Met de Zonatlas kunt u eenvoudig zien of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. De zonatlas berekent ook hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen, wat dit oplevert én hoe snel u uw investering terugverdient.

Check mijn dak
Wat is mijn energieverbruik?
Ontdek het met onze energiecheck!

Met onze energiecheck ontdekt binnen één minuut of uw energieverbruik normaal is. U kunt ook uw energierekening vergelijken met dat van de buurt. Betaalt u meer of minder dan de buren?

Doe de energiecheck
Wat is het energielabel van mijn woning?
Wij controleren het energielabel van uw huis!

Elk huis heeft in 2015 een voorlopig energielabel van het Rijk gekregen. Wilt u weten wat het energielabel van uw woning is? Wij zoeken het eenvoudig en vrijblijvend voor u op! Uiteraard kunnen we u ook verder helpen om uw energielabel te verbeteren.

Controleer uw energielabel!
Nooit meer betalen voor de energierekening?
Dat kan! Laat ons u inspireren!

U kunt stap voor stap energie besparen, maar wist u dat u ook in één sprong energieneutraal of zelfs leverend kunt wonen? Wij hebben een inspiratieboekje voor u samengesteld waarin u allerlei informatie en inspiratie over energieneutraal wonen kunt vinden!

Gratis inspiratie
Wat is de herkomst van uw groene stroom?
Met de groene-stroom checker weet u het snel!

Veel stroom die in Nederland wordt verkocht als groen, is niet allemaal opgewekt in Nederland. Twijfelt u aan de herkomst van uw (groene)stroom? Met de groene-stroom checker weet u eenvoudig en snel "hoe groen" uw stroom is!

Check uw stroom!
Hoe kan ik met kleine aanpassingen al besparen?
Met kleine aanpassingen kunt u al veel besparen!

Energiebesparing hoeft niet altijd een grote ingreep te zijn. Ook met kleine dingen kan al snel geld worden bespaard, zoals bijvoorbeeld oude lampen vervangen door LED lampen en meer! De bespaartest laat u zien met welke maatregelen u geld kunt besparen.

Doe de bespaartest