Boek installatiehulp bij jou thuis!

Heb jij al energiebesparende producten besteld met de cadeaubon van de gemeente Sint- Michielsgestel? Dan kan je ook gratis installatiehulp inschakelen. De installatiehulp plaatst de producten binnen 45 minuten in jouw woning. Daarmee ga jij direct energie besparen. 

Klik op de rode knop, en plan installatiehulp in!

Met deze actie kunnen wij 300 huishoudens helpen. Wees er snel bij want op=op.

  • Lees hier de actievoorwaarden.

Boek vandaag nog installatiehulp

Je boekt zelf een datum én tijd die jou het beste uitkomt.

Plan Afspraak

Zo werkt het:

  1.  Klik op de knop, plan afspraak.
  2.  Je ziet een schema waarin alle beschikbare tijden staan waaruit je kan kiezen.
  3.  Je geeft daarbij ook aan welke energiebesparende producten jij hebt besteld via de tegoedbon, die gaat de installatiehulp aanbrengen.
  4.  In een bevestigingsmail ontvang je een bevestiging van de afspraak.
  5. Wij bellen twee dagen voordat we langskomen of jij je energiebesparende producten al binnen hebt.
  6. De installatiehulp komt langs om de producten te plaatsen zodat je direct energie gaat besparen!

Brabant Woont Slim wenst jou heel veel plezier met de geïnstalleerde producten

Welke energiebesparende producten installeert de installatiehulp?

Radiatorfolie

Veel radiatoren zijn geplaatst voor buitenmuren of ramen waardoor een groot deel van de warmte verloren gaat. Radiatorfolie kan dat tegengaan. Radiatorfolie kost heel weinig, maar bespaart veel. De folie houdt tot 96% van de warmte tegen, die normaal naar buiten lekt. Je radiator werkt daardoor veel efficiënter en dat bespaart energie én
geld. Voor een gemiddeld huishouden kan dat zelfs oplopen tot een besparing van €100!

Ledlamp

Gloei- en halogeenlampen vervangen door ledlampen is een slimme zet, zelfs als de lampen nog goed werken. Een ledlamp is 90% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt 85% minder stroom dan een halogeenlamp. Een huishouden met 11 gloeilampen in gebruik kan gemiddeld 140 kWh per jaar besparen door de gloeilampen te vervangen door led- of spaarlampen. Dit is €60 per jaar.

Buisisolatie / Bandagefolie

Met elke woning zijn er heel veel meters aan verwarmingsbuizen. Al die buizen verliezen een hoop warmte, zonde! Met buisisolatie in combinatie met bandagefolie is heel eenvoudig gas te besparen. Buisisolatie en bandagefolie zijn goedkoop en ze zijn erg makkelijk rondom de verwarmingsbuizen te bevestigen. Heb jij die verwarmingsbuizen geïsoleerd? Dan bespaar je ongeveer €40 per jaar. Heb je bandagefolie besteld? Dan zorgt de installatiehulp óók voor het aanbrengen van buisisolatie.

Tochtstrips

Veel ramen en deuren sluiten niet goed waardoor tochtmakkelijk je huis binnen komt. Tochtstrippen zijn een goedkope en simpele oplossing waarmee je een hoop kou buiten de deur houdt! Door het aanbrengen van tochtstrippen bespaar je in een gemiddelde woning €60 per jaar op de energierekening

Doorstroom Begrenzer

Door het gebruik van een stroombegrenzer verminder je de waterstroom van jouw kranen met 40 tot 50 procent. Daarmee bespaar je water maar ook gas omdat water minder opgewarmd hoeft te worden! Een doorstroombegrenzer is dus nuttig om waterverspilling tegen te gaan en je kan er jaarlijks zo’n €20 mee besparen.

Sluipstroomkiller

De meeste elektrische apparaten verbruiken ook stroom als ze niet gebruikt worden. Dit wordt ook wel sluipverbruik
genoemd. Zonde! Sluipstroomkillers gaan dit tegen. Door het voorkomen van sluipverbruik kun je al gauw zes tot acht procent besparen op je energierekening. Voor een gemiddeld huishouden kan dat oplopen tot meer dan €80 per jaar.

Coronaprotocol

Voor het inplannen van de installatiehulp aan huis hanteren we bij Brabant Woont Slim de coronarichtlijnen vanuit het RIVM. Je kunt dat teruglezen in ons corona protocol. Zo zorgen we voor jouw veiligheid en die van de adviseurs.

coronaprotocol

Deze actie wordt je aangeboden door: