Ga direct naar hoofdcontent

Warmtescan Oss

Individuele warmtescan van je eigen woning

Het doel van een warmtescan is om inzicht te krijgen in het warmteverlies van je woning middels een thermografie-camera. Dit geeft inzicht in warmteverliezen en is een handvat hoe je je woning moet aanpakken. Voordelen van een warmtescan:

  • De warmtelekken in jouw woning komen aan het licht waardoor je jouw woning comfortabeler kan maken;

  • Het helpt je om jouw woning energiezuiniger te  maken én je reduceert je energieverbruik;

  • Je komt erachter wat je kunt doen om energieverlies uit je woning te voorkomen en daarmee geld te besparen.

De ervaren coach voert de scan uit en maakt daarvan een kort rapport inclusief een aantal beelden van opvallende onderdelen van je woning.

Meld je aan

Heb je interesse? Vul het formulier in door op de “meld je aan” knop te drukken! De energiecoach neemt contact met je op voor de uitvoering van de scan. De individuele scan wordt bij voorkeur uitgevoerd in de ochtend, na een koude nacht met temperaturen onder de 7 graden. De woning moet goed opgewarmd zijn, zodat temperatuurverschillen goed zichtbaar zijn. Daarom worden scans meestal in het voorjaar en in het najaar uitgevoerd.

Wat kost het?

Deze individuele scan kost € 115,00. Je betaalt dit bedrag op het moment dat je de afspraak bevestigt. De duur van de scan is ongeveer 1 tot 1,5 uur. Een paar dagen na de uitvoering ontvang je het rapport en de beelden.