Ga direct naar hoofdcontent

Slim Wonen Advies (persoonlijk)

Hoe werkt het?

Een Slim Wonen Advies geeft je inzicht in de stappen die je kunt zetten om te besparen op je energiekosten. Een ervaren, onafhankelijk energieadviseur van energiecoöperatie VET-Vught komt bij je langs. Hij neemt je woning op en gaat met je in gesprek.

  • Na je aanmelding word je gebeld voor een afspraak.

  • De adviseur komt bij je langs, loopt met je door jouw huis en vertelt je hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren.

  • Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.

  • De adviseur maakt een adviesrapport waarin je het stappenplan voor jouw huis voor nu en in de toekomst terug kunt lezen. Dit rapport ontvang je per mail, meestal binnen twee weken na het gesprek.

  • Wil je vervolgens hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan? Dan staan we bij energiecoöperatie VET-Vught voor je klaar.

Na het Slim Wonen Advies weet je welke maatregelen je direct kunt nemen om te besparen en welke maatregelen je beter tot later kunt uitstellen.

Uiteraard hanteren we bij Brabant Woont Slim de coronarichtlijnen vanuit het RIVM. Je kunt dat teruglezen in corona protocol

Wat kost het?

Een Slim Wonen Advies is op dit moment aan te vragen voor 250 euro.

Vraag het Slim Wonen advies direct aan

Wil je meer comfort in huis, besparen op je energierekening én wil je meer bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan!