Ga direct naar hoofdcontent

Persoonlijk adviesgesprek

Het is soms lastig om te bepalen hoe je gaat beginnen met het verduurzamen van je huis en wat het beste past bij jouw wensen en portemonnee. Is isolatie de beste keuze, of kun je met HR++ glas of zonnepanelen al besparen?

Geen een woning is het hetzelfde, het is altijd goed om naar de specifieke woonsituatie te kijken. Er zijn eindeloze mogelijkheden in duurzame maatregelen.

Brabant Woont Slim, samen met energienul73advies, helpt je om relevante keuzes te maken in deze duurzame maatregelen. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk. De opties van het persoonlijk advies vind je hieronder!

Woon Duurzaam Advies

Je wilt energie besparen, maar waar kan je het beste beginnen? En welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? Kies eens voor een adviesgesprek aan huis met een onafhankelijk energieadviseur. Die helpt je graag op weg.

Hoe werkt het?

Een Woon Duurzaam Advies geeft je inzicht in de stappen die je kunt zetten om te besparen op je energiekosten. Een ervaren, onafhankelijk energieadviseur van energienul73advies komt bij je langs. Hij neemt je woning op en gaat met je in gesprek.

  • Na je aanmelding krijg je een intake toegestuurd en koppelen we je aan een adviseur.

  • De adviseur komt bij je langs, loopt met je door jouw huis en vertelt je hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren én op (energie)kosten kunt besparen.

  • Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.

  • De adviseur maakt een adviesrapport waarin je het stappenplan voor jouw huis voor nu en in de toekomst terug kunt lezen. Dit rapport ontvang je per mail, meestal binnen twee weken na het gesprek.

  • Wil je vervolgens hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan? Dan staan we bij Brabant Woont Slim voor je klaar.

Na het Woon Duurzaam Advies weet je welke maatregelen je direct kunt nemen om te besparen en welke maatregelen je beter tot later kunt uitstellen.

Wat kost het?

Door een financiële bijdrage van gemeente ’s-Hertogenbosch krijg je korting op het adviesgesprek. Hierdoor kost het adviesgesprek inclusief een uitgebreid verslag slechts €95,-.

Voor het adviesgesprek en een beknopt verslag van het advies betaal je slechts €60,-. De adviseur laat in dat geval na afloop van het bezoek een kort verslag achter met een A4 met maatregelen.

Direct aanvragen

Wil je meer comfort in huis én bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan! Heb je behoefte aan dit specifieke advies? Vraag het aan via de “meld je aan” knop. Energienul73advies neemt graag contact met je op! 

Specifiek advies

Ook voor VvE’s, nieuwbouw en monumenten staan wij voor je klaar! 

Het standaard Woon Duurzaam Advies is niet geschikt voor iedere woning. Is je huis een monument of onderdeel van een VvE? Heb je plannen voor nieuwbouw? Ook dan kan je terecht bij energienul73advies. Samen met onze adviseurs bekijken we met jou wat de beste oplossingen zijn voor jouw pand. De prijs van dit specifieke advies is dan ook afhankelijk van het project.

Heb je behoefte aan dit specifieke advies? Vraag het aan via de “meld je aan” knop.