Ga direct naar hoofdcontent

Glasactie Oss

Glasactie Oss

HR++glas voor een lagere energierekening en een comfortabele woning

Heeft u nog ramen met enkel of oud dubbel glas in uw woning? Deze oudere ramen isoleren slecht waardoor warmte uit de woning naar buiten ontsnapt.

Hoe merkt u dat? Het glas voelt koud aan in de winter en soms ontstaat er condens. Ook tocht het vaak bij de ramen door zogenaamde 'koudeval'.

De oplossing? Isolerend glas, oftewel hoogrendement (HR) glas. Met HR glas verliest u veel minder warmte. U bespaart hiermee energie(kosten) en uw woning wordt een stuk comfortabeler. HR++ glas is een van de beste soorten isolerend glas die in de meeste gevallen in bestaande kozijnen past.

Wilt ook u energie besparen door uw ramen te vervangen door isolerend glas? We helpen u graag op weg. Regionaal Energieloket organiseerde samen met de gemeente een actie voor HR++ glas in uw buurt. De actie is inmiddels afgelopen maar op deze pagina kunt u nog steeds relevante informatie vinden.

Let op:

In verband met de huidige drukte in de markt en een tekort aan materialen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

  • We zijn genoodzaakt een maximum aantal inschrijvingen aan te houden. Dit kan betekenen dat de inschrijvingen eerder sluiten.

  • De installateur streeft ernaar om ongeveer twee weken na uw aanvraag contact met u op te nemen. Door de drukte kunnen doorlooptijden voor contact en installatie langer zijn dan u van ons gewend bent.

Informatieavond terug kijken

Op 18 oktober organiseerden wij een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Hier werd de actie stap voor stap uitgelegd. Ook was de gemeente en de vakspecialist aanwezig.

Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden om het webinar terug te kijken. U ontvangt dan een e-mail met een terugkijklink.

Alle informatie op een rijtje

Om het u makkelijk te maken hebben wij het uitzoekwerk al gedaan. We hebben vakspecialisten in de regio gevraagd een aanbod te doen, en dit hebben wij vergeleken op basis van ervaring, garanties en prijs. Onze technische adviseurs hebben hier het beste aanbod uit gekozen. Daarna hebben wij vaste prijzen met de vakspecialist afgesproken. Deze informatie is opgenomen in een informatiepakket. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de offerte ontvangt.

  • Materiaal van hoge kwaliteit

  • Lange garanties en een ervaren installateur

  • Standaard prijzen, geen verrassingen

Subsidie voor isolatie of een (hybride) warmtepomp

Woningeigenaren die aan de slag gaan met energiebesparende maatregelen zoals isolatie of een warmtepomp kunnen subsidie aanvragen. De zogenaamde Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). Wilt u de subsidie aanvragen voor isolatie? Dan moet u minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren. Meer informatie over de verschillende maatregelen waarvoor u subsidie kunt aanvragen en de voorwaarden vindt u in dit artikel.

Laat u de aanvraag liever over aan een professionele partij?

Onze partner Simpel Subsidie kan de volledige subsidieaanvraag voor u regelen. De kosten hiervoor zijn €75. Mocht u toch niet in aanmerking komen voor de subsidie dan hoeft u niets te betalen. Ook kunt u via de website van Simpel Subsidie een gratis en vrijblijvende check doen om te zien of u in aanmerking komt voor de subsidie. Ga naar de website van Simpel Subsidie voor hulp of meer informatie.

Stappenplan

Bekijk hier stap voor stap hoe u kunt profiteren van de voordelen van de actie.

Hoe wij het beste aanbod voor u vinden

Zo zorgen wij dat u het beste aanbod krijgt en snel kunt profiteren van lagere energiekosten.

Onze collega Andre vertelt u graag meer over onze aanpak in deze video:

Ervaringen met HR++ glas

Maarten Evers wilde graag meer wooncomfort en een volgende energiebesparende stap zetten. Zijn huis is al goed geïsoleerd en hij heeft al zonnepanelen. Hij koos voor HR++ glas om tocht en koude tegen te gaan en verder te besparen op zijn gasverbruik. In deze video vertelt hij over zijn ervaring met isolerend glas.

Blije bewoner voor huis

Veelgestelde vragen over isolerend glas

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Gezellig! Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket