Ga direct naar hoofdcontent

Woon Duurzaam Advies

Woon Duurzaam Advies

Je wil energie besparen. Waar kan je het beste beginnen? En welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? Kies voor een adviesgesprek aan huis en wij helpen je op weg.

Hoe werkt het?

Een Woon Duurzaam Advies geeft je inzicht in de stappen die je kunt zetten om te besparen op je energiekosten. Een ervaren, onafhankelijk energieadviseur van Groene Groei komt bij je langs. Hij neemt je woning op en gaat met je in gesprek.

  • Na je aanmelding krijg je een intake toegestuurd en koppelen we je aan een adviseur.

  • De adviseur komt bij je langs, loopt met je door jouw huis en vertelt je hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren.

  • Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.

  • De adviseur maakt een adviesrapport waarin je het stappenplan voor jouw huis voor nu en in de toekomst terug kunt lezen. Dit rapport ontvang je per mail, meestal binnen twee weken na het gesprek.

  • Wil je vervolgens hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan? Dan staan we bij Brabant Woont Slim voor je klaar.

Na het Woon Duurzaam Advies weet je welke maatregelen je direct kunt nemen om te besparen en welke maatregelen je beter tot later kunt uitstellen. Uiteraard hanteren we bij Groene Groei de coronarichtlijnen vanuit het RIVM. 

Wat kost het?

Door een financiële bijdrage van gemeente Oss krijg je € 320,- korting op het adviesgesprek. Hierdoor kost het adviesgesprek slechts € 50,- . Soms is de woning minder gangbaar waardoor het advies meer werk en tijd vergt. In onderstaande situatie geld een meerprijs op het advies:

Vloeroppervlak woning is meer dan 250 m2,  meerprijs € 65,-.

Bouwjaar woning is voor 1945, meerprijs € 65,-.

Vraag het Woon Duurzaam Advies direct aan

Wil je meer comfort in huis én wil je meer bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan! Meld je dan aan via de knop. Wij nemen graag contact met je op.