Ga direct naar hoofdcontent

Woon Duurzaam Advies

Woon Duurzaam Advies

Een Woon Duurzaam Advies geeft je inzicht in de stappen die je kunt zetten om te besparen op je energiekosten. Welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? 

Een ervaren, onafhankelijk energieadviseur van Brabant Woont Slim komt bij je langs. Hij neemt je woning op en gaat met je in gesprek.

Hoe werkt het?

Na het Woon Duurzaam Advies weet je welke maatregelen je direct kunt nemen om te besparen en welke maatregelen je beter tot later kunt uitstellen. 

  • Na je aanmelding krijg je een intake toegestuurd en koppelen we je aan een adviseur.

  • De adviseur komt bij je langs, loopt met je door jouw huis en vertelt je hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren én op (energie)kosten kunt besparen.

  • Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.

  • De energieadviseur maakt een adviesrapport waarin je het stappenplan voor jouw huis voor nu en in de toekomst terug kunt lezen. Dit rapport ontvang je per mail, meestal binnen twee weken na het gesprek.

Wil je vervolgens hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan? Dan staan we bij Brabant Woont Slim voor je klaar.

Wat kost het?

Op dit moment is dit advies aan te vragen voor € 395,-. Soms is de woning minder gangbaar waardoor het advies meer werk en tijd vergt. In onderstaande situatie geld een meerprijs op het advies:

Vloeroppervlak woning is meer dan 250 m2,  meerprijs € 65,-.

Bouwjaar woning is voor 1945,  meerprijs € 65,-.

Vraag het Woon Duurzaam Advies direct aan

Wil je meer comfort in huis én wil je meer bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan! Wij nemen graag contact met je op.

Ate over Woon Duurzaam Advies aan huis 

Ate wilde haar muur laten isoleren maar had zijn twijfels: “Ik twijfelde of ik mijn spouwmuur kon isoleren, ik was bang dat het huis dan niet goed zou ventileren en dat ik vocht in de muur zou krijgen. Daarom heb ik iemand langs laten komen voor advies. De twijfels die ik had werden uiteindelijk allemaal weggenomen door de adviseur.”