• Mail ons op [email protected] of bel ons op dinsdag of donderdagmiddag van 13u tot 17u op nummer 085-0410070

  • Wilt u een persoonlijk adviseur bij u thuis?

    Een maatwerk stappenplan voor uw gasloze en energiezuinige woning!

    Lees meer

Welkom bij het energieloket van de gemeente
's-Hertogenbosch

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Het energieloket van de gemeente staat voor u klaar!

Nieuwe subsidieregeling voor woningisolatie (SEEH) gepubliceerd

Vanmorgen is de nieuwe subsidieregeling voor woningisolatie (SEEH) gepubliceerd. Voor isolatiemaatregelen die vanaf 15 augustus 2019 uitgevoerd worden, kan weer subsidie worden aangevraagd. Als huiseigenaar of bewoner komt dat ongeveer neer op 20 procent subsidie voor het isoleren van je dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas.


Lees artikel
Artikel Nieuwe subsidieregeling voor woningisolatie (SEEH) gepubliceerd
Infokraam klimaatvriendelijk wonen op biomarkt.

Het klimaat verandert. Het wordt vaker warm en er komt meer kans op hevige regen. Ook erg droge perioden zullen vaker voorkomen. Dat merken we wereldwijd, maar ook in ons eigen huis en tuin. Er zijn maatregelen die je kunt nemen. We staan op vrijdag 10 mei van 10.00 tot 12.00 uur op de biologische weekmarkt met een infokraam. Daar kun je terecht bij medewerkers en/of ervaringsdeskundigen voor informatie over maatregelen die u kunt treffen.


Lees artikel
Artikel Infokraam klimaatvriendelijk wonen op biomarkt.