• Mail ons op [email protected] of bel op maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u op nummer 085-0410070

 • Wat is mijn energieverbruik?

  Ontdek het met onze energiecheck!

  Doe de energiecheck
 • Welke maatregelen passen het beste bij mijn woonsituatie?

  Doe de gratis en online quickscan!

  Doe de quickscan
 • Zijn er financieringsmogelijkheden voor mijn duurzame project?

  De gemeente Boxmeer biedt een aantrekkelijke duurzaamheidslening.

  Vraag flyer aan.
 • Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?

  Met MijnEnergieinzicht krijg ik eenvoudig inzicht in mijn real-time energieverbruik!

  Lees meer over MijnEnergieinzicht

Welkom bij het energieloket van de gemeente Boxmeer

Geef jij ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaar je geld, is je huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Lastig? Nee hoor: het energieloket staat voor je klaar!

Energiecafé's Beugen en Holthees
20/01/2020 Beugen of Holthees

Graag nodigen wij u uit voor de energiecafé’s Beugen of Holthees

Het energiecafé Beugen zal plaatsvinden op 20 januari om 19.00 in Het kruispunt, Kerkplein 6. Het energiecafé Holthees zal plaatsvinden op 27 januari om 18.30 in het Trefpunt, Gildestraat 40.

Tijdens de energiecafé’s zijn diverse specialisten aanwezig met allerhande informatie om de eigen woning te verduurzamen.


Aanmelden
Activiteit Energiecafé's Beugen en Holthees
Ben jij al op de hoogte van de Regionale Energie Strategie?

Nederland wil de CO2-uitstoot reduceren. Om dat voor elkaar te krijgen is Nederland opgedeeld in regio’s. Zo ook de regio Noordoost Brabant. Gemeentes, waterschappen en de provincie werken op dit moment samen met partners aan een Regionale Energiestrategie (RES). De RES is bedoeld om gezamenlijk te komen tot keuzes voor de opwekking van duurzame elektriciteit, de warmtetransitie in de gebouwde omgeving en de opslag.


Lees artikel
Artikel Ben jij al op de hoogte van de Regionale Energie Strategie?
Verduurzaming is een continue proces

In een prachtige gerenoveerde boerderij, net buiten de bebouwde kom van Rijkevoort ontmoet ik Mano Pallandt. Mano is enthousiast over duurzaamheid en denkt zowel in privé als werksferen aan manieren om groener te leven. “Uiteindelijk is het de toekomst, daar kun je maar beter naar handelen”. Dat is te zien: Mano’s huis is prachtig ingericht en voorzien van alle gemakken,  op een duurzame manier. “Omdat we veel warmte verloren door slechte isolatie besloten we te gaan verbouwen. Nadat we alles beter geïsoleerd hadden wilden we een gezellige haard in de woonkamer. Gas of hout was voor Mano milieutechnisch geen optie dus werd er voor een duurzame oplossing gekozen, een pelletkachel. Die duurzame optie beviel goed en dat werkte aanstekelijk. ‘’Langzaam maar zeker wordt het huis steeds duurzamer”.


Lees artikel
Artikel Verduurzaming is een continue proces