• Wat is mijn energieverbruik?

  Ontdek het met onze energiecheck!

  Doe de energiecheck
 • Welke maatregelen passen het beste bij mijn woonsituatie?

  Doe de gratis en online quickscan!

  Doe de quickscan
 • Kan ik in aanmerking komen voor subsidie?

  Er zijn een aantal subsidies beschikbaar voor het treffen van duurzame maatregelen

  Vraag de informatie aan
 • Over gemeente Bernheze

  Hier leest u meer informatie over uw gemeente!

Welkom

Wellicht heeft u het al gehoord, we moeten naar een gasloze toekomst. Wat houdt gasloos voor u in? Welke maatregelen kunt u nemen om uw huis te verduurzamen? Brabant Woont Slim helpt! Met ons advies en de juiste duurzame maatregelen helpen wij u!

Aanmelden Duurzame Huizenroute

Op zaterdag 2 en 9 november is het weer de Nationale Duurzame Huizen Route. Wacht niet langer en meld jouw duurzame huis ook aan!


Lees artikel
Artikel Aanmelden Duurzame Huizenroute
Energieweverij groot succes! Vervolgavond op 13 november

De Energieweverij was een groot succes! We keken terug naar de projecten van afgelopen jaar, scanden live in de zaal een woning op zijn duurzame potenties én borrelden samen uiteraard weer allerlei nieuwe initiatieven op voor wederom ’n nieuw jaar van EnergieWeverij-projecten! De groeiende groep bezoekers liet afgelopen EnergieWeverij Inspiratieavond maar weer eens zien dat er meer en meer mensen bezig zijn met het verduurzamen van hun omgeving. Een goed teken, want we zullen het samen moeten doen! En er liggen ook óveral mogelijkheden! Om je huis, in je huis, op het bedrijf of onderweg er naar toe, overal is wel iets duurzamer te maken. De kracht is om het te zíen én er iets mee te doen. Maar één ding blijkt maar weer; Iedereen kan het!


Lees artikel
Artikel Energieweverij groot succes! Vervolgavond op 13 november