• Wat is mijn energieverbruik?

  Ontdek het met onze energiecheck!

  Doe de energiecheck
 • Welke maatregelen passen het beste bij mijn woonsituatie?

  Doe de gratis en online quickscan!

  Doe de quickscan
 • Kom ik in aanmerking voor subsidie?

  Vanaf 2 september gaat de subsidieregeling energiebesparing eigen huis weer open

  Vraag de informatie aan
 • Over uw gemeente

  Lees hier meer over uw gemeente

Welkom

Wellicht heeft u het al gehoord, we moeten naar een gasloze toekomst. Wat houdt gasloos voor u in? Welke maatregelen kunt u nemen om uw huis te verduurzamen? Brabant Woont Slim helpt! Met ons advies en de juiste duurzame maatregelen helpen wij u!

Nieuwe subsidieregeling voor woningisolatie (SEEH) gepubliceerd

Vanmorgen is de nieuwe subsidieregeling voor woningisolatie (SEEH) gepubliceerd. Voor isolatiemaatregelen die vanaf 15 augustus 2019 uitgevoerd worden, kan weer subsidie worden aangevraagd. Als huiseigenaar of bewoner komt dat ongeveer neer op 20 procent subsidie voor het isoleren van je dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas.


Lees artikel
Artikel Nieuwe subsidieregeling voor woningisolatie (SEEH) gepubliceerd
Energieweverij groot succes! Vervolgavond op 13 november

De Energieweverij was een groot succes! We keken terug naar de projecten van afgelopen jaar, scanden live in de zaal een woning op zijn duurzame potenties én borrelden samen uiteraard weer allerlei nieuwe initiatieven op voor wederom ’n nieuw jaar van EnergieWeverij-projecten! De groeiende groep bezoekers liet afgelopen EnergieWeverij Inspiratieavond maar weer eens zien dat er meer en meer mensen bezig zijn met het verduurzamen van hun omgeving. Een goed teken, want we zullen het samen moeten doen! En er liggen ook óveral mogelijkheden! Om je huis, in je huis, op het bedrijf of onderweg er naar toe, overal is wel iets duurzamer te maken. De kracht is om het te zíen én er iets mee te doen. Maar één ding blijkt maar weer; Iedereen kan het!


Lees artikel
Artikel Energieweverij groot succes! Vervolgavond op 13 november