Ga direct naar hoofdcontent

Duurzame mobiliteit

Ontdek verschillende vormen van duurzaam vervoer

Onze huidige vervoersmiddelen zorgen voor een flinke CO2-uitstoot. Door te kiezen voor duurzaam vervoer beperk je de CO2-uitstoot en reis je schoner én vaak ook stiller. Kiezen voor duurzaam vervoer kan op verschillende manieren, maar de meest gangbare vormen zijn:

  • Elektrisch rijden

  • Elektrisch fietsen

  • Deelauto

Hieronder vindt je meer uitleg over deze 3 thema’s. Per thema hebben wij de meest gestelde vragen handig voor je op een rijtje gezet. Zo weet je in 1 oogopslag wat de voor- en nadelen zijn van deze vormen van duurzame mobiliteit.

Elektrisch rijden

Is elektrisch rijden duurder dan rijden op fossiele brandstoffen? Hoe ver kan je rijden met een elektrische auto. Hoe werkt het eigenlijk met laden? Bekijk onze FAQ met de 10 meest gestelde vragen over elektrisch rijden. 

>>> Bekijk de veelgestelde vragen over elektrisch rijden

Elektrisch fietsen

Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets? En hoe lang gaat de accu mee? Welke elektrische fietsen zijn er allemaal en waar let je op bij de aanschaf? Je leest het in de FAQ met 'veelgestelde vragen over elektrisch fietsen'

>>> Bekijk de veelgestelde vragen over elektrisch fietsen

Autodelen

Steeds meer Nederlanders kopen niet langer zelf een auto maar delen er een. Maar wat is dat autodelen nou precies? Hoe verschilt het van het huren van een auto? Dat en meer lees je in onze FAQ met meest gestelde vragen over autodelen.

>>> Bekijk de veelgestelde vragen over autodelen

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of bel ons. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice