Digitale bespaarchecks

Benieuwd wat jij kan besparen en welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor jouw huis? Vind het uit door middel van deze makkelijke checks en start met energie besparen.

Alle digitale bespaarchecks op een rijtje!

verbetercheck

Met de verbetercheck van Verbeterjehuis neem je jouw huis onder de loep en krijg je direct een energieadvies. Het laat je de de zinvolle maatregelen zien, de investering hiervan en hoeveel het oplevert.

verbetercheck

Groene stroom checker

Eén vijfde van de Nederlanders is sceptisch over groene stroom. Want is groene stroom wel echt groen? Een begrijpelijke vraag. Ga naar de groene stroom checker en ontdek of jouw stroom ook echt groen is.

Groene stroom checker

Energielabel

Wil je weten wat het energielabel van je woning is? Met deze check controleer je wat het voorlopige energielabel is van je huidige of toekomstige huis. *Deze check werkt alleen als de woning in het verleden al een energielabel heeft gekregen.

Energielabel

Energie Inzicht

Mijn Energie inzicht geeft, mits je een slimme meter in huis hebt, online inzicht in je gas- en elektriciteitsverbruik. Zie wat je verbruik is en start met gas en stroom besparen.

Energie Inzicht

Zonnescan Brabant

De zonnescan geeft voor ieder gebouw in Brabant inzicht in de kansen voor zonnepanelen. Aan de hand van satellietbeelden en 3Dmodellen wordt de geschiktheid van het dak duidelijk. Daarnaast krijg je een schatting van de opbrengst en de investeringskosten.

Zonnescan

Bespaartest

Ontdek door middel van handige tips of je in je dagelijkse leven aanpassingen kan maken zodat je minder energie verbruikt! Hoe kan jij eenvoudig gas en stroom besparen?

Bespaar check

Toch liever een persoonlijk advies?

Het is soms lastig om te bepalen hoe je gaat beginnen met het verduurzamen van je huis en wat het beste past bij jouw wensen en portemonnee. Brabant Woont slim helpt je persoonlijk op weg om relevante keuzes te maken in duurzame maatregelen. Samen slim besparen!

Persoonlijk advies