Digitale bespaarchecks

Benieuwd wat jij kan besparen en welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor jouw huis? Vind het uit door middel van deze makkelijke checks en start met energie besparen.

Alle digitale bespaarchecks op een rijtje!

Quickscan

Deze quickscan neemt de verduurzamingskansen van je huis onder de loep. Na ongeveer 10 vragen over je woning, vertellen wij je hoe je energie kan besparen op een manier die bij jouw woonsituatie past.

Quickscan

Energiecheck

Met onze energiecheck ontdek je binnen één minuut of je energieverbruik normaal is. Je kunt ook je energierekening vergelijken met die van de buurt. Betaal je meer of minder dan de buren?

Energiecheck

Energielabel

Wil je weten wat het energielabel van je woning is? Met deze check controleer je wat het voorlopige energielabel is van je huidige of toekomstige huis. *Deze check werkt alleen als de woning in het verleden al een energielabel heeft gekregen.

Energielabel

Energie Inzicht

Mijn Energie inzicht geeft, mits je een slimme meter in huis hebt, online inzicht in je gas- en elektriciteitsverbruik. Zie wat je verbruik is en start met gas en stroom besparen.

Energie Inzicht

Zonnescan Brabant

De zonnescan geeft voor ieder gebouw in Brabant inzicht in de kansen voor zonnepanelen. Aan de hand van satellietbeelden en 3Dmodellen wordt de geschiktheid van het dak duidelijk. Daarnaast krijg je een schatting van de opbrengst en de investeringskosten.

Zonnescan

Bespaartest

Ontdek door middel van handige tips of je in je dagelijkse leven aanpassingen kan maken zodat je minder energie verbruikt! Hoe kan jij eenvoudig gas en stroom besparen?

Bespaar check

Toch liever een persoonlijk advies?

Het is soms lastig om te bepalen hoe je gaat beginnen met het verduurzamen van je huis en wat het beste past bij jouw wensen en portemonnee. Brabant Woont slim helpt je persoonlijk op weg om relevante keuzes te maken in duurzame maatregelen. Samen slim besparen!

Persoonlijk advies