Vaak twijfelen mensen over het realiseren van energiezuinige maatregelen. Er wordt van alles geschreven op internet, waardoor mensen die energie willen besparen vaak door de bomen het bos niet meer zien. Ook in de media worden niet altijd positieve verhalen verspreid, waardoor mensen bang zijn om de stap te zetten. Daarom kan uw verhaal écht een verschil maken! We zijn op zoek naar mensen die hun woning hebben verduurzaamd en hun eerlijke verhaal met ons willen delen. Uw verhaal helpt echt! Bent u blij met uw verbeterde woning en wilt u anderen laten zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om energie te besparen? Wordt dan ambassadeur en deel uw ervaring! Vertel bijvoorbeeld uw buren over het rendement van uw zonnepanelen of inspireer de leden van uw sportvereniging met uw verhaal. Wij helpen u door het verhaal op papier te zetten!

Als ambassadeur zetten wij u graag in het zonnetje. Wij nemen contact met u op, waarin we u enkele vragen stellen. Aan de hand van uw antwoorden schrijven wij een verhaal dat we naar u terug sturen zodat u het zelfs eens rustig na kunt lezen. Als u dan nog opmerkingen of wijzigingen heeft worden deze uiteraard meegenomen. Vervolgens komen we langs om een leuke foto van u voor uw woning te maken. Dit verhaal plaatsen we dan vervolgens op onze website en delen we op Facebook. Waarschijnlijk zult u zelfs een promotie voorbij zien komen met uw succesverhaal!

Wilt u nog meer doen? Dan kunnen we u zelfs helpen bijeenkomsten en informatieavonden te organiseren. Wordt u helemaal warm van energiebesparing en wilt u écht iets bijdragen? Dan kunnen we u zelfs een opleiding aanbieden tot energiecoach!

Aanmelden kan eenvoudig door het formulier hiernaast in te vullen, maar u kunt ons ook altijd bellen of e-mailen. Wij vragen verder geen tijd of investering in welke vorm dan ook van u, u vertelt uw verhaal en dat plaatsen en promoten wij! Daarnaast is het leuk als u positief over ons bent op feestjes of in een gesprek over energie besparen!