Vaak twijfelen mensen over het nemen van energiezuinige maatregelen. Er wordt van alles geschreven op internet, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook in de media worden niet altijd positieve verhalen verspreid, wat afschrikt om de stap te zetten. Daarom kan jouw verhaal écht een verschil maken! We zijn op zoek naar bewoners die hun woning hebben verduurzaamd en hun eerlijke verhaal willen delen.

Een “ambassadeur” zijn kan op vele manieren:

Ben je blij met de verbeterde woning en wil je anderen laten zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om energie te besparen? Wordt dan ambassadeur en deel je ervaringen! Vertel je buren over het rendement van je zonnepanelen of inspireer de leden van de sportvereniging met jouw verhaal.

Jouw verhaal op Brabant Woont Slim? Meld je hiernaast aan en wij nemen contact met je op. In een gesprek stellen we wat vragen, aan de hand waarvan we een verhaal schrijven. Dit verhaal plaatsen we dan, na je akkoord op de website en delen we op Facebook.

Doe mee aan de duurzame huizenroute. Stel je huis open en laat geïnteresseerden zien wat jij gedaan hebt. Meer informatie over de duurzame huizenroute vind je hier.

Wil je nog meer doen? Dan kunnen we zelfs helpen om bijeenkomsten en informatieavonden te organiseren. Of je kan bijvoorbeeld lokaal zogenaamde keukentafelgesprekken voeren over de verduurzaming van de woning.

Meld je aan en we bespreken samen hoe er invulling gegeven gaat worden aan jouw ambassadeurschap! Ja kan ons ook altijd bellen op 085-0410070.