Wat is het SlimWonenAdvies?
Het SlimWonenAdvies gaat over comfortverbetering, het verduurzamen van je woning en overstappen naar aardgasvrij wonen. Een adviseur komt bij je thuis om te horen wat je wensen zijn en neemt de kenmerken van uw woning op. Je ontvangt de rapportage en tijdens de nabespreking maakt de adviseur een plan van aanpak. In dit plan staat duidelijk omschreven hoe je je woning duurzamer kunt maken en je wooncomfort kunt verbeteren. Er zijn zelfs mogelijkheden voor het aardgasvrij maken van de woning! Zo krijg je advies op maat.

De kosten van dit advies zijn 375 euro. Heb je interesse in het SlimWonenAdvies? Meld je aan via het invoerscherm rechts.

Specifiek advies 

Onze online quickscan is niet geschikt voor elke situatie. Is je huis een monument of onderdeel van een VvE? Heeft je huis vocht- of ventilatieproblemen? Voel je je niet zeker genoeg om zelf te kiezen? Wil je begeleid worden bij de uitvoering? Mail ons via het invoerscherm rechts of bel ons op dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur op 085-0410070.