Cuijks Energiehuis

Wil je weten hoe je kan besparen op je energiekosten? Stel jouw vragen aan de adviseur van Brabant Woont Slim tijdens het spreekuur in het Cuijks Eenergiehuis.

Een adviseur geeft antwoord op jouw vragen

Vraag jij je af aan welke kosten je moet denken bij het isoleren van je huis of twijfel je over een zonneboiler? Tijdens het spreekuur in Cuijks Energiehuis heb je een gesprek van maximaal 30 minuten waarbij een adviseur van Brabant Woont Slim met je meedenkt. Voorbeelden van andere vragen waar de adviseur je mee kan helpen:

● Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
● Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?
● Welke subsidies zijn interessant in mijn situatie?
● Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?
● Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?

Wil je een antwoord op jouw vragen? Plan je gesprek in!

Plan jouw spreekuur in via de rode knop. Je kiest zelf een beschikbare datum en een tijdslot van een half uur tussen 18.00u en 20.00u . Per mail ontvang je vervolgens een bevestiging. Het is mogelijk om tot 48 uur van te voren een afspraak in te plannen. Voor huiseigenaren in de gemeente Cuijk is het spreekuur gratis.

Uiteraard hanteren we bij Brabant Woont Slim de coronarichtlijnen vanuit het RIVM. Je kunt dat teruglezen in ons corona protocol.

Nog meer vragen?

Wanneer 30 minuten niet genoeg is om jouw vragen te beantwoorden, dan kan een adviseur je verder helpen met een uitgebreider advies. Bij dit Slim Wonen Advies komt de adviseur aan huis en neemt uitgebreid de tijd om jouw wensen en bespaarmogelijkheden te bespreken. Je ontvangt vervolgens een uitgebreid een rapport voor jouw woning.

Plan jouw gesprek in

Een spreekuur plan je zelf, wanneer het jou uitkomt. Klik hier om de beschikbare spreekuren in de agenda te bekijken.

Plan Afspraak