Persoonlijk advies

Maatwerk voor jouw energiezuinige woning!

Het is soms lastig om te bepalen hoe je gaat beginnen met het verduurzamen van je huis en wat het beste past bij jouw wensen en portemonnee. Is isolatie de beste keuze, of kun je met HR++ glas of zonnepanelen al besparen?

Geen een woning is het hetzelfde, het is altijd goed om naar de specifieke woonsituatie te kijken. Er zijn eindeloze mogelijkheden in duurzame maatregelen.

Brabant Woont slim helpt je om relevante keuzes te maken in deze duurzame maatregelen. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk. De opties van het persoonlijk advies vindt je hieronder!

Sparren welke optie het beste bij je past?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek! De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0410070. Of mail naar [email protected]

Spreekuur Boxmeer

Lage energiekosten en stroom besparen, dat willen we allemaal.  Heb je daar een aantal vragen over? Stel ze aan een ervaren adviseur van Brabant Woont Slim, online óf in de bibliotheek van Boxmeer. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten en is gratis als inwoner van de gemeente Boxmeer.

Spreekuur Boxmeer

Slim Wonen Advies

Het Slim Wonen Advies gaat over het verduurzamen van je woning, comfortverbetering en het besparen op de energierekening. Een adviseur van Brabant Woont Slim komt bij je thuis om te horen wat de wensen zijn, neemt de kenmerken van jouw woning op en werkt aan de hand daarvan een rapport uit. Daar kan jij mee vooruit!

Slim Wonen Advies

Specifiek Advies

Het standaard Slim Wonen advies is niet geschikt voor iedere woning. Is je huis een monument of onderdeel van een VvE? Heb je plannen voor nieuwbouw? Samen met de adviseurs van Brabant Woont Slim bekijk je dan wat voor jou als woningeigenaar de beste oplossingen zijn, specifiek voor jouw woning. Daar kan jij mee vooruit!

Specifiek Advies