Welke subsidies en betalingsregelingen zijn er?

Wellicht heeft u al gehoord dat er voor duurzame maatregelen subsidies en financieringen beschikbaar zijn. Maar welke subsidies en betalingsmogelijkheden zijn er nu? Komt u in aanmerking voor een subsidie of financieringsregeling? Wij hebben een handig overzicht met alle landelijke, regionale en gemeentelijke subsidies en financieringen. Download gratis onze handige brochure met de benodigde formulieren en toelichting en zie meteen of u in aanmerking kunt komen voor subsidie of financiering!

Is er subsidie?
Alle informatie in een handig overzicht!

Subsidies zijn eigenlijk niet nodig, want een investering in energiebesparing verdient zich altijd terug. Toch zijn subsidies mooi meegenomen. Wij hebben alle informatie over de huidige subsidieregelingen voor u op een rij gezet. Ontvang de informatie direct in uw mail.

Vraag de informatie aan
Zijn er financieringsmogelijkheden voor mijn duurzame project?
Er zijn momenteel een aantal landelijke en regionale mogelijkheden om uw duurzame verbouwing gefinancierd te krijgen.

Wij laten zien welke financieringsmogelijkheden er voor u zijn. Zo ziet u in één oogopslag welke maatregelen gefinancierd kunnen worden en weet u of u gebruikt kunt maken van een interessante financieringsmogelijkheid of aantrekkelijke lening.

Informatie aanvragen