Aan de slag met positieve energie

Gemeente Bernheze stelt aan 100 woningeigenaren met een smalle beurs een persoonlijk energieadvies met energietegoedbon beschikbaar.

Doe je mee? Op deze pagina kun je je aanmelden voor de Kleine Maatregelen Scan.

De Kleine Maatregelen Scan is een persoonlijk energieadvies dat jou helpt om energie te besparen in jouw woning. Vul jouw adresgegevens in, beantwoord de vraag en klik op nu aanvragen.

Lees hier de actievoorwaarden. Let op: Dit project duurt 1 jaar. Deelnemers worden op volgorde van aanmelding ingepland. Dus ben er snel bij!

Wat zijn de stappen van de Kleine Maatregelen Scan?

  1. Je meldt je aan via deze pagina.
  2. Je wordt op volgorde van aanmelding gebeld voor het inplannen van een bezoek aan huis.
  3. Een energieadviseur komt langs en legt het project uit. Jij geeft aan of je wilt meedoen met het project. Doe je mee? Dan zorgen wij ervoor dat het energieverbruik van jouw apparaten (zoals televisie en koelkast) 2 weken gemeten wordt. We maken gelijk een volgende afspraak.
  4. Na 2 weken komt de energieadviseur weer op bezoek. De energieadviseur neemt jouw persoonlijke energieadvies mee en legt het advies uit. Je ontvangt een tegoedbon van € 195,- om kleine energiebesparende maatregelen te kopen.
  5. De energietegoedbon lever je zelf in bij KARWEI Heesch voor kleine energiebesparende maatregelen. De maatregelen die voor jouw woning het beste zijn, staan in het energieadvies. Je hoeft dus zelf niet te kiezen (maar dat mag wel). Laat je ook inspireren door de tips op de achterkant van de brief die je ontvangen hebt.4
  6. Je plaatst de kleine energiebesparende maatregelen in jouw woning. Je begint gelijk met energie besparen!

Ik heb geen brief ontvangen, kan ik toch meedoen?

De Kleine Maatregelen Scan is helaas alleen beschikbaar voor woningeigenaren die een brief hebben ontvangen. Dit zijn woningeigenaren wie (mogelijk) moeite hebben met het betalen van de energierekening. Wie binnen deze doelgroep valt, is bepaald aan de hand van openbare data. Heb je geen brief ontvangen, dan kan je helaas niet meedoen. Toch helpen we graag iedereen op weg, bekijk onze bespaarchecks wat jij kan doen.

Ik heb een brief ontvangen maar ik verdien meer dan modaal, kan ik toch meedoen?

De Kleine Maatregelen Scan is helaas niet voor alle woningeigenaren beschikbaar. Deze actie is specifiek opgezet voor woningeigenaren wie (mogelijk) moeite hebben met het betalen van de energierekening. Wie binnen deze doelgroep valt, is bepaald aan de hand van openbare data. Openbare data is vaak alleen op postcodeniveau beschikbaar waardoor er sprake is van een foutmarge. Heb je een brief ontvangen maar val je niet binnen de doelgroep, dan kan je helaas niet meedoen. Toch helpen we graag iedereen op weg, bekijk onze bespaarchecks wat jij kan doen.

Deze actie wordt je aangeboden door: