Van Bakel Elektro

ALL-IN GEMONTEERDE SYSTEMEN

‘En dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht’! Van Bakel Elektro, gevestigd in Heesch en Roosendaal, is een allround installatiebedrijf dat jou graag helpt met ‘slimme’ verlichting en/of zonnepanelen in en op jouw woning. Je kunt bij ons rekenen op snelle service, een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en deskundige monteurs.

Licht & kracht – Het dienstenpakket is divers. Van Bakel Elektro kan voorzien in verlichtingsinstallaties, wandcontactdozen, kabelgoten, verdeelkasten en noodstroomvoorzieningen. We zorgen ervoor dat alles voldoet aan jouw praktische en esthetische wensen én natuurlijk aan de actuele veiligheidsnormen. We bezitten hiervoor verschillende veiligheidscertificaten, check hiervoor onze website.

Zonnepanelen – Van Bakel Eco kan je een compleet gemonteerd pv-systeem bieden. Onze adviseur plant graag een adviesgesprek met je in waarin jouw wensen centraal staan. Wij kunnen de dakmontage van de panelen, de montage van omvormer en de aansluiting op het net verzorgen. Desgewenst verzorgen we ook periodieke controles. Natuurlijk voldoen we ook hier aan de VCA veiligheidseisen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected], 0412-454394

Van Bakel Elektro

Van Bakel Elektro
Cereslaan 16
5384 VT Heesch
https://www.vanbakelelektro.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *