Privacy Statement Energieloket Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim is een gezamenlijk project van samenwerkende gemeenten in Noordoost Brabant. Het energieloket begeleidt inwoners van Noordoost Brabant bij het energiezuiniger maken van hun woning. In deze privacy statement leest u welke persoonlijke gegevens wij verzamelen, waarom wij dat doen en hoe wij uw gegevens bewaren en gebruiken. Deze privacy statement is van toepassing op onze website www.brabantwoontslim.nl

Hoe komen wij aan uw persoonlijke gegevens?

Uw persoonlijke gegevens kunt u op verschillende momenten aan ons hebben verstrekt. Bijvoorbeeld wanneer u via onze website een persoonlijke aanvraag verstuurt of wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Ook wanneer u brochures of gegevens aanvraagt laat u uw gegevens achter, of wanneer u bijvoorbeeld een lokale informatiebijeenkomst heeft bijgewoond, of simpelweg als u contact met ons opneemt. Wij bewaren uw gegevens zoals: uw naam, e-mailadres, huisadres en uw activiteit op de website, zoals bijvoorbeeld afname van diensten en producten. Ook bewaren wij informatie over de energetische maatregelen die u heeft getroffen aan uw woning. Bij het invullen van de quickscan bewaren wij eveneens uw energieverbruik.

Waarom bewaren wij uw persoonlijke gegevens?

Wij bewaren en verwerken uw persoonlijke gegevens om gerichte informatie te kunnen sturen, zoals bijvoorbeeld informatie over een lokale bijeenkomst of een nieuwe subsidieregeling. Ook gebruiken wij uw gegevens om inzicht te krijgen in waar inwoners van Noordoost Brabant behoefte aan hebben, zodat wij het energieloket kunnen verbeteren.

Hoe beschermen wij uw persoonlijke gegevens?

Wij doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, verkeerd gebruik, wijziging of verspreiding van uw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Wij doen dit met versleuteling van gevoelige informatie, het anoniem verwerken van gebruiksdate en waar nodig via een Secure Socket Layer (SSL). Hierdoor kunnen degenen die niets met uw gegevens te maken hebben, er niet bij.

Uw gegevens zijn alleen toegankelijk voor projectmedewerkers van Brabant Woont Slim en partners en worden zonder uw toestemming niet gedeeld met anderen.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens en instellingen inzien, veranderen of verwijderen?

U kunt uw persoonlijke gegevens inzien, wijzigen of verwijderen door een e-mail te sturen naar [email protected] met uw vraag.

Hoe kan ik mij afmelden voor emails van Brabant Woont Slim?

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvangt u op maandelijkse basis onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de actueelste informatie die voor u relevant kan zijn. Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan op de afmeldbutton onderin in de laatst verzonden nieuwsbrief.

Links

Op de website kunnen links naar andere websites staan. Wij verwijzen u door naar deze websites omdat hier relevante informatie voor u op kan staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacy bescherming van deze websites. We adviseren u dan ook om altijd de privacy statement van de betreffende website te lezen.

Wijzigingen aan deze privacy statement

Wij kunnen deze privacy statement zo nu en dan bijwerken. Als wij een grote verandering aanbrengen in deze privacy statement, zullen wij dit op onze website vermelden en sturen wij u een e-mail om u daarover te informeren.

Vragen?

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u een e-mail sturen naar [email protected].