Privacy Statement Energieloket Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim is een gezamenlijk project van samenwerkende gemeenten in Noordoost Brabant. Het energieloket begeleidt inwoners van Noordoost Brabant bij het energiezuiniger maken van hun woning. In deze privacy statement lees je welke persoonlijke gegevens wij verzamelen, waarom wij dat doen en hoe wij jouw gegevens bewaren en gebruiken. Deze privacy statement is van toepassing op onze website www.brabantwoontslim.nl

Hoe komen wij aan jouw persoonlijke gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens kun je op verschillende momenten aan ons hebben verstrekt. Bijvoorbeeld wanneer je via onze website een persoonlijke aanvraag verstuurt of wanneer je gebruik maakt van onze diensten. Ook wanneer je brochures of gegevens aanvraagt laat je  jouw gegevens achter, of wanneer je bijvoorbeeld een lokale informatiebijeenkomst hebt bijgewoond, of simpelweg als je contact met ons opneemt. Wij bewaren jouw gegevens zoals: jouw naam, e-mailadres, huisadres en jouw activiteit op de website, zoals bijvoorbeeld afname van diensten en producten. Ook bewaren wij informatie over de energetische maatregelen die je hebt getroffen aan jouw woning. Bij het invullen van de quickscan bewaren wij eveneens je energieverbruik.

Waarom bewaren wij jouw persoonlijke gegevens?

Wij bewaren en verwerken jouw persoonlijke gegevens om gerichte informatie te kunnen sturen, zoals bijvoorbeeld informatie over een lokale bijeenkomst of een nieuwe subsidieregeling. Ook gebruiken wij jouw gegevens om inzicht te krijgen in waar inwoners van Noordoost Brabant behoefte aan hebben, zodat wij het energieloket kunnen verbeteren.

Hoe beschermen wij jouw persoonlijke gegevens?

Wij doen er alles aan om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, verkeerd gebruik, wijziging of verspreiding van je persoonlijke gegevens door onbevoegden. Wij doen dit met versleuteling van gevoelige informatie, het anoniem verwerken van gebruiksdata en waar nodig via een Secure Socket Layer (SSL). Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij.

Jouw gegevens zijn alleen toegankelijk voor projectmedewerkers van Brabant Woont Slim en partners en worden zonder jouw toestemming niet gedeeld met anderen.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens en instellingen inzien, veranderen of verwijderen?

Je kunt jouw persoonlijke gegevens inzien, wijzigen of verwijderen door een e-mail te sturen naar [email protected] met jouw vraag.

Hoe kan ik mij afmelden voor emails van Brabant Woont Slim?

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvang je op periodieke basis onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de meest actuele informatie die relevant kan zijn. Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan op de afmeldbutton onderin in de laatst verzonden nieuwsbrief.

Links

Op de website kunnen links naar andere websites staan. Wij verwijzen je door naar deze websites omdat hier relevante informatie op kan staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacy bescherming van deze websites. We adviseren dan ook om altijd de privacy statement van de betreffende website te lezen.

Wijzigingen aan deze privacy statement

Wij kunnen deze privacy statement zo nu en dan bijwerken. Als wij een grote verandering aanbrengen in deze privacy statement, zullen wij dit op onze website vermelden en sturen wij een e-mail om je daarover te informeren.

Vragen?

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je een e-mail sturen naar [email protected].