Privacy Statement Energieloket Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim, een gezamenlijk project van ’gemeenten in Noordoost Brabant, begeleidt inwoners van Noordoost Brabant bij het energiezuiniger maken van hun woning. In deze privacy statement kun je lezen welke persoonlijke gegevens wij verzamelen, waarom wij dat doen en hoe wij jouw gegevens bewaren en gebruiken. Deze privacy statement is van toepassing op onze website brabantwoontslim.nl.

Hoe komen wij aan jouw persoonlijke gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens kun je ons op verschillende momenten hebben verstrekt. Zoals wanneer je op onze website een persoonlijk aanvraag verstuurt via ons platform, gebruik maakt van onze diensten, je gegevens achterlaat op een lokale informatiebijeenkomst of contact met ons opneemt. We bewaren gegevens zoals: je naam, e-mailadres, huisadres en jouw activiteit op de website en afname van diensten en producten. Ook bewaren we welke energetische maatregelen je hebt getroffen aan de woning. Bij het invullen van de quickscan bewaren we eveneens je energieverbruik.

Waarom bewaren wij jouw persoonlijke gegevens?

We bewaren en verwerken je persoonlijke gegevens om je gerichte informatie sturen , bijvoorbeeld over een lokale bijeenkomst of een nieuwe subsidieregeling. Ook gebruiken we jouw gegevens om te weten waaraan de inwoners in Noordoost Brabant behoefte hebben en het energieloket Brabant Woont Slim te verbeteren en.

Hoe beschermen wij jouw persoonlijke gegevens?

We doen er alles aan om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van je persoonlijke gegevens door onbevoegden. Wij doen dit met versleuteling van gevoelige informatie, het anoniem verwerken van gebruiksdata en waar nodig via een Secure Socket Layer (SSL). Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij.

Jouw gegevens zijn alleen toegankelijk voor projectmedewerkers van Brabant Woont Slim en enkele lokale partners en worden zonder jouw toestemming niet gedeeld met anderen.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens en instellingen inzien, veranderen of verwijderen?

Je kan je persoonlijke gegevens inzien , wijzigen of verwijderen door contact met ons op te nemen. Je kunt daarvoor een e-mail sturen naar [email protected]

Hoe kan ik mij afmelden voor emails van Brabant Woont Slim?

Brabant Woont Slim stuurt je nieuwsbrieven. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwe content. Als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, dan kan je je afmelden via een afmeldbutton onderin de nieuwsbrief.

Links

Op de website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacy statement van de betreffende website te lezen.

Wijzigingen aan deze privacy statement

Wij kunnen deze privacy statement zo nu en dan bijwerken. Als we een grote verandering aanbrengen in deze privacy statement, zullen we dit op onze Website vermelden en sturen wij je een e-mail.

Vragen?

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons een mail sturen naar [email protected]