Hoe kan ik thuis energie en geld besparen?

Wat past bij uw huis en uw portemonnee? Gaat u voor isolatie, HR++ glas of toch voor zonnepanelen? Om hier achter te komen bieden wij u vrijblijvend energieadvies. Met onze gratis quickscan krijgt u snel online inzicht, maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijk advies aan huis. Dat is vooral voor VvE's en monumenten een verstandige keuze!

Wat is voor mij de beste investering?
Gratis online energieadvies met de quickscan!

Neem uw huis onder de loep met onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, vertellen wij u welke energiebesparende maatregelen bij uw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel u kunt halen!

Doe de quickscan
Slim Wonen Advies
De route naar gasloos!

Onze online quickscan is niet geschikt voor elke situatie. Is uw huis een monument of onderdeel van een VvE? Heeft uw huis vocht- of ventilatieproblemen? Wilt u overstappen naar gasloos wonen? Voelt u zich niet zeker genoeg om zelf te kiezen? Wilt u begeleid worden bij de uitvoering? Twijfel niet. Kies voor het SlimWonenAdvies.

Maak een afspraak
Zoekt u hulp bij comfortverbetering of energiebesparing?
De HUIS-dokter helpt u aan de juiste oplossing

Doktersadvies
De HUIS-dokter kan aan iedereen advies geven. Zo kan hij u bijvoorbeeld adviseren over isolatiemateriaal of bouwkundig onderzoek bij vochtproblemen. Het is ook mogelijk om met de HUIS-dokter te kijken naar het energieneutraal maken van uw huis.

Wilt u advies van de HUIS-dokter, vraag hem om een bezoek aan huis. Dit kost 135 euro per uur inclusief reiskosten.

Reageer
Thermografisch advies
Met infraroodcamera maken wij zichtbaar waar u eventueel warmte verliest

Bent u benieuwd naar de huidige staat van isolatie in uw huis? En wilt u controle krijgen op welke onderdelen de woning nog warmte naar buiten toe kan verliezen? Dan is thermografisch advies iets voor u. Vanaf november 2017 gaat Brabant Woont Slim beginnen het het aanbieden van een thermografische scan inclusief advies. Let op, een thermografisch onderzoek kan alleen gedaan worden wanneer de buitentemperatuur tenminste 10 graden verschilt van de binnentemperatuur.

 

Reageer
Heeft u een monument en wilt u advies over energiebesparing?
Met monumentenadvies zit u altijd goed

Een monument energiezuinig maken? Het lijkt onmogelijk maar het kan! Maar het is niet zomaar een gemakkelijk klusje. Het vergt specifieke kennis en een oog voor maatwerk. Er moet een goede balans gevonden worden tussen comfort, energieverbruik en de monumentale waarden van het gebouw.

Reageer
Uw nieuwbouwwoning zo duurzaam mogelijk bouwen?
Met ons NOM-advies weet u zeker dat uw huis zo energiezuinig mogelijk wordt

Bent u bezig met het bouwen van een huis? Dan is dit uw kans om er een Nul-op-de-Meter (NOM) huis van te maken. De ontwikkeling van energiezuinige woningen gaat snel. Het is nu heel goed mogelijk om een huis energieneutraal te maken.

Reageer