Hoe kan ik thuis energie en geld besparen?

Het is soms lastig om te bepalen hoe u het beste kunt beginnen, of wat het beste past bij uw wensen en portemonnee. Is isolatie de beste keuze voor uw woning, of kunt u met HR++ glas of zonnepanelen al besparen? Er zijn eindeloze mogelijkheden, daarom is het slim om een vrijblijvend energieadvies aan te vragen bij Brabant Woont Slim. Wij begeleiden bewoners, maar ook VvE’s en huizenbezitters in de route naar duurzaamheid!

Welke maatregelen passen het beste bij mijn woonsituatie?
Doe de gratis en online quickscan!

Neem uw huis onder de loep met onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, vertellen wij u welke energiebesparende maatregelen bij uw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel u kunt halen!

Doe de quickscan
Slim Wonen Advies
De route naar gasloos!

Onze online quickscan is niet geschikt voor elke situatie. Is uw huis een monument of onderdeel van een VvE? Heeft uw huis vocht- of ventilatieproblemen? Wilt u overstappen naar aardgasvrij wonen? Voelt u zich niet zeker genoeg om zelf te kiezen? Wilt u begeleid worden bij de uitvoering? Twijfel niet. Kies voor het SlimWonenAdvies.

Maak een afspraak