Tags: Nu of Nooit

Direct energie besparen in je nieuwe huis? Download een Nu of Nooit Voucher twv € 450!

04 januari 2020

 

Download je Nu of Nooit Voucher vandaag nog!

Ben je op zoek naar een koopwoning in Den Bosch? Dan hebben wij een mooi cadeautje voor je! Gemeente ’s-Hertogenbosch helpt jou, samen met makelaars, hypotheekadviseurs, architecten en energie-adviseurs, om het huis wat je koopt meteen te verduurzamen. We maken het zo makkelijk mogelijk om de juiste stappen te nemen met een concreet verbeteringsaanbod, aantrekkelijke financieringsmogelijkheden en een lagere energierekening. Nu of Nooit is een project van Brabant Woont Slim, het energieloket van de gemeente.  Het loopt nog tot eind maart 2020, dus het is echt Nu of Nooit!

Hoe werkt Nu of Nooit?

Toekomstige huiseigenaren van bestaande woningen in ‘s-Hertogenbosch kunnen nu een voucher t.w.v. € 450 euro downloaden. Verzilver je voucher wanneer je op het punt staat om een woning te kopen, dan kijken wij met je mee. Je krijgt een energieadvies op maat voor je nieuwe huis plus een advies over de financieringsmogelijkheden (let op, dit is geen persoonlijk hypotheekadvies). Een expert van Brabant Woont Slim zoekt voor je uit wat de beste maatregelen zijn voor het huis wat je op het oog hebt. Samen met de adviseur leg je vast of je direct het hele huis aanpakt of dit in stappen wil doen. Het financiële advies geeft je inzicht in je financieringsmogelijkheden. Door mee te doen aan Nu of Nooit kun je bijvoorbeeld tot 106% lenen van de woningwaarde, als je dit geld in duurzame maatregelen stopt. Maar er zijn meer aantrekkelijke mogelijkheden die de financieel adviseur met je zal delen.  Je kunt het advies zo meenemen naar de hypotheekadviseur. 

Nog meer goed nieuws: je maandlasten blijven gelijk!

Het kopen van een woning is op dit moment best lastig. De huizenprijzen zijn al hoog, dan is verduurzamen misschien niet prioriteit no. 1 en dat begrijpen wij. Veel huiseigenaren willen eerst die mooie keuken of nieuwe badkamer. Gelukkig hoef je helemaal niet te kiezen!. Met Nu of Nooit kan het gewoon allebei. En het mooie is dat je maandlasten gelijk blijven of zelfs afnemen door die iets hogere hypotheek. Je streept namelijk de extra maandlasten weg tegen de energiebesparing die de isolatie oplevert!

In onderstaand voorbeeld kun je zien hoeveel je kunt besparen:

Download je Nu of Nooit Voucher en bespaar direct op de energie van je woning

 

Download je Nu of Nooit voucher vandaag nog en verzilver het wanneer je een huis op het oog hebt. 

Heb je interesse in een huis en wil je je Nu of Nooit voucher verzilveren? Dat kan HIER. 

 

Dit doen we voor je als je je voucher verzilvert:

In 3 stappen komen we tot een persoonlijk energie-advies. Startklaar voor de uitvoering van verduurzaming van je huis!

  1. We halen bij de verkoopmakelaar de gegevens van je nieuwe woning op. Hiermee maakt de energieadviseur van Brabant Woont Slim (het energieloket van de gemeente ‘s-Hertogenbosch) een energetisch rapport.
  2. De financieel adviseur van HypotheekRoutePlanners neemt contact met je op voor een afspraak voor een financieel advies.
  3. Vervolgens ontvang je het persoonlijke NU-of-Nooit energie-adviesrapport, met mogelijke maatregelen, kosten en financieringsmogelijkheden.

Wanneer je aan de slag wilt met de uitvoering van de duurzame verbeteringen, helpen we je daar ook graag bij. 

 Verduurzaam Nu of Nooit! Verzilver je voucher voor 31 maart 2020.