Duurzame Huizen Route 2019

23 februari 2018

De Duurzame Huizen Route voor 2019 staat geagendeerd op zaterdag 2 en zaterdag 9 november. Dan bent u weer welkom bij huiseigenaren in Brabant (en daarbuiten). Zij staan u graag te woord en vertellen inspirerende verhalen over hoe zij de woning hebben verduurzaamd.

Heeft u verbouwplannen, wilt u naar ‘nul op de meter’ of  aardgasloos, maar weet u niet waar te beginnen? Natuurlijk help Brabant Woont Slim u hierbij. Daarnaast is deze Duurzame Huizen Route een ideale gelegenheid informatie op te doen en ervaringen te horen uit eerst hand.

De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Voor het bezoeken van een woning dient u zich wel eerst in te schrijven. Bovendien gaan niet alle huizen open. Vanaf oktober 2019 worden de openingstijden weergegeven.

Benieuwd hoe Duurzame Huizen Route 2018 was? Bekijk hier de terugblik.

Naast de Nationale Duurzame Huizen Route in november worden er ook thematours georganiseerd. Een thematour is een verdiepende excursie waarbij een thema of bepaald type woning wordt uitgelicht.

Samen met 10 andere personen bezoek je tijdens de tour 1 of meerdere woningen.

Ben jij benieuwd naar de voor- en nadelen van een warmtepomp? Of naar de werking van een balansventilatie met wtw? Of ga jij een huis bouwen en ben je benieuwd naar de bouw van een passiefhuis? Deze en meer thema’s kunnen aanbod komen tijdens een thematour. In het voorjaar worden er in samenwerking met huiseigenaren thematours georganiseerd. Lees meer over de thematours.

 

Vragen? Brabant Woont Slim helpt je graag op weg naar een duurzamere en comfortabelere woning. Neem contact met ons op!