Informatieavond 's-Hertogenbosch

15 oktober 2018

We vinden het belangrijk dat u prettig en betaalbaar woont. Dat bewoners op jaarbasis veel geld kwijt zijn aan energie vinden we zonde. In verschillende Bossche buurten zijn inwoners al aan de slag met duurzame activiteiten, zoals zonnepanelen en isolatie. Mét resultaat. De bewoners die maatregelen namen, besparen inmiddels honderden euro’s per jaar op hun energierekening. Samen is dit ook nog eens makkelijker, gezelliger en voordeliger. Wilt u ook een lagere energierekening en meer comfort? Kom dan naar de informatiebijeenkomst.

Wanneer? Dinsdag 23 oktober 2018
Hoe laat? 19.30-21.30 uur
Waar? Café Kerkzicht, Kerkstraat 29, Nuland

Onder de vlag van Brabant Woont Slim vertellen Buurkracht en Energie Nul73 advies wat de mogelijkheden zijn van duurzaam wonen. U hoort welke energiebesparende maatregelen voor u interessant kunnen zijn, en u hoort ervaringen van buurtgenoten. Om de wensen van bewoners in beeld te brengen, kunt u op die avond ook een interessekaartje invullen. Onder de ingeleverde
kaartjes verloten wij enkele energieke verrassingen.

Wat levert het u op?
Een duurzame verbouwing is niet alleen goed voor het milieu en uw portemonnee, maar maakt uw woning ook comfortabeler. Met bijvoorbeeld isolatie, nieuwe ramen of een duurzame verwarmingsinstallatie blijft het ’s winters lekker warm. Zomers houd u de hitte juist buiten de deur.
Weten hoe het met uw woning gesteld is? Op de avond kunt u zich meteen inschrijven voor een vrijblijvend persoonlijk energieadvies voor slechts € 25,-!

Aanmelden
Aanmelden kan hier. Komt u met meerdere personen? Vul het formulier dan net zo vaak in als het aantal personen dat u meeneemt.