Extra informatieavond Maaspoort door grote interesse bewoners!

16 mei 2018

De informatieavond over ‘Duurzaam wonen’ van woensdag 11 april in Sociaal en Cultureel Centrum De Schans is iets anders gelopen dan van te voren gepland… Door het grote aantal enthousiaste bewoners uit de Maaspoort zat de zaal binnen de kortste keren helemaal vol en heeft de organisatie een flink aantal bewoners helaas zelfs moeten vragen om op een ander moment terug te komen voor een extra bijeenkomst. De organisatie bedankt iedereen die aanwezig was maar biedt tegelijkertijd ook haar excuses aan voor alle bewoners die vervroegd huiswaarts moesten keren. Gelukkig waren de reacties veelal begripvol en positief.

Deze extra informatieavond over duurzaam wonen voor de Maaspoort vindt plaats op 22 mei om 19:30 uur in Sociaal Cultureel Centrum de Schans. Ook ontvangt iedereen die gisterenavond zijn e-mail adres heeft achtergelaten nog een persoonlijke uitnodiging.

Brabant Woont Slim, Energie073, Buurkracht en Reimarkt willen alle aanwezigen nogmaals bedanken voor het begrip en hopen iedereen te zien op 22 mei.