Woonconnect in de Buitenpepers

22 januari 2018

Op de nieuwjaarsbijeenkomst in d’n Boerderij hebben de bewoners van de geselecteerde wijk Buitenpepers kennisgemaakt met Woonconnect. Woonconnect is een initiatief van de gemeente ´s-Hertogenbosch om u enthousiast te maken om energiebesparende maatregelen aan uw woning te nemen. Het doel? Een klimaatneutrale gemeente in 2050.

Wat is Woonconnect?
Woonconnect is een online platform, waar inwoners kunnen experimenteren met het verduurzamen van hun woning. De 105 geselecteerde woningen ontvangen een digitale sleutelkaart waarmee ze in kunnen loggen.

Voor u staan tekeningen en een 3D-model van uw woning klaar en kunt u zelf aanpassingen aan uw woning maken. U kunt bijvoorbeeld zien hoe u energie kunt besparen, maar ook hoe u meer ruimte kunt creëren door een aanbouw of dakkapel. U ziet direct hoe het eruit ziet, wat het ongeveer kost en hoe hoog – of laag – de nieuwe energierekening wordt.

Privacy
Alle aanpassingen die u aan uw woning doet zijn vertrouwelijk. Wat u doet en de gegevens die u invoert worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Hier heeft alleen u de sleutel van. Anderen krijgen pas inzage als u ze daarvoor uitnodigt.

Meer informatie
Heeft u vragen over Woonconnect of wilt u meer informatie lezen? Stel dan uw vraag via [email protected] of bekijk de website www.woonconnect.nl.