Klimaatgesprekken in Berghem

04 november 2019

Je bent bezorgd over klimaatverandering? En je wilt graag een bijdrage leveren aan de oplossing? Maar hoe doe je dat? En hoe betrek je anderen daarbij? Geef je op voor de workshop-reeks Klimaat Gesprekken! Samen met gelijkgestemden ontdek je manieren om je leven klimaatvriendelijker te maken.

Locatie en data
Sandra Schreurs start op 7 november met 6 workshops Klimaat Gesprekken. Locatie: Waterstraat 3 in Berghem.  Sandra Schreurs organiseert voor de tweede keer een serie Klimaat Gesprekken in Berghem. “In zes workshops van twee uur verkennen we samen wat je kunt doen om je leven klimaatvriendelijker in te richten, op een manier die past bij je eigen situatie en doelen”, zegt Sandra Schreurs, klimaatcoach bij Klimaat Gesprekken. “Iedereen kan meedoen. Voorkennis is niet nodig; wel de wens om klimaatvriendelijker te leven”. Samen met de groepsleden bepaal je in een voorgesprek en de eerste bijeenkomst je eigen doelen en wensen voor de workshops. De een wil vooral kennis opdoen, een ander wil praktische tips, en een derde zoekt bondgenoten om ideeën uit te wisselen.

Wat houden de workshops in?
Tijdens de workshops Klimaat Gesprekken onderzoek je je eigen drempels en helpt Sandra je met het vinden van jouw eigen motivatie, die het makkelijk maakt in actie te komen. De kernprincipes zijn hoop, humor en handelingsperspectief. Klimaat Gesprekken heeft meer dan 160 klimaatcoaches in heel Nederland, voor burgers en organisaties. De workshops zijn bewezen effectief: 77% van de deelnemers komen erdoor in actie en blijven dat ook.

Hoe meld je jezelf aan?
Lijkt het je wat om anderen te ontmoeten die ook met het klimaat bezig zijn en samen op te trekken? Meld je dan aan voor de workshopreeks die klimaatvriendelijke keuzes makkelijker maakt, op een leuke, ongedwongen en uitnodigende manier. Stuur dan een mail naar [email protected] 

Meer informatie via www.klimaatGesprekken.nl