Nieuw editie van Energieweverij!

21 november 2019

Woensdag 29 januari is het weer zover. Dan houdt de EnergieWeverij haar jaarlijkse avond vol inspiratie over duurzaamheid, met dit jaar als special het Bernhezer Energiedebat! Vorig jaar deden ruim 100 mensen mee. Gezien de actualiteit en urgentie hopen wij dit jaar weer op veel deelnemers. ‘Energieleverancier’ Tom Vaessen is wederom van de partij om deze avond een bijzondere lading te geven!

Bernhezer Energiedebat

Duidelijk is dat er veel moet gebeuren om in 2050 energieneutraal te zijn. Hoe groot is de opgave? Er zijn vele wegen naar Rome. Hebben we windmolens wel nodig? Waar komen de zonneweides? Wat kan wel en wat niet? Hoeveel energie kan ik besparen? Wat betekent dit voor mij? Kan ik het wel betalen? Om op alle vragen meer zicht te krijgen organiseren we een debat rond enkele actuele thema’s.

Met voor- en tegenstanders werpen we diverse blikken op de zaak! Ook leraren en studenten van Bernrode nemen deel. Zo krijgen we een verrijking aan argumenten en een beter inzicht in de plussen en minnen. Dat helpt om keuzes te maken en concessies te doen. Want we zullen moeten samenwerken om doelen te bereiken voor een schone en betere wereld. En iedereen is daarvoor nodig; inwoners, bedrijven en de gemeente. We gaan op zoek naar de verbinding en de versnelling!

Doe mee!

Maakt u zich zorgen? Of heeft u goede plannen? Wilt u graag uw mening geven of bent u gewoonweg geïnteresseerd het debat live bij te wonen? Doe samen met gemeente, inwoners en bedrijven mee aan de Energieweverij op woensdagavond 29 januari

Op deze inspiratie-avond kijken we tevens terug naar de projecten van afgelopen jaar, voeren we een energiek debat en denken we met u na over oplossingen en nieuwe projecten tijdens de ‘Energieweverij in Bedrijf’. En natuurlijk zijn er ook weer soep en broodjes 🙂

Programma

17.30u   Ontvangst met soep en broodjes

18.00u   Start bijeenkomst

Openingsgesprek met organisatoren (gemeente, BECO, vrijwilligers)

Terugblik projecten 2019

Bernhezer energiedebat

Energieweverij in Bedrijf

21.00u    Afsluiting en borrel

Locatie en inschrijven

De bijeenkomst vindt plaats op het mooie Gymnasium Bernrode in Heeswijk Dinther.                                         Inschrijven kan via het formulier op deze pagina. Wacht niet langer en schrijf u snel in.

Graag tot ziens op 29 januari in het Gymnasium Bernrode!