Tags:

Aanbiedersplatform Brabant Woont Slim

12 november 2017

Maak kennis met Astrid
“Ik was meteen verliefd op het huis, een tweekapper uit 1958. De glas-in-lood ramen in de hal, de erker, de oude perenboom in de tuin. Alles klopte. De sfeer, de grootte, de ligging, vlakbij mijn oude school. Mijn man was wat gereserveerder, maar ook hij had altijd wel een huis gewild dat hij helemaal naar zijn zin kon maken. Nou, hier kon hij zich uitleven. De keuken was wel gedateerd en de badkamer te klein, maar er kon beneden een mooi een stuk aangebouwd worden voor een studeerkamer. Er was boven enkel glas en de ketel was aan vervanging toe. En hoe zat het met de stookkosten? Overal liggen de subsidies voor het oprapen, maar hoe weet je wat er allemaal kan?”

Doe mee met Brabant Woont Slim!
Sinds oktober 2016 informeert en adviseert Brabant Woont Slim inwoners van Brabant Woont Slim over duurzaam wonen. Alle bedrijven in de regio kunnen zich aansluiten en kunnen zich daarin profileren als duurzame aanbieder. Deelname aan dit netwerk kost niets, maar vraagt wel om een actieve deelname en inzet! Samen helpen we mensen als Astrid.

Wat kunt u doen?
Bedrijven die zijn aangesloten bij het aanbiedersplatform van Brabant Woont Slim, voldoen aan bepaalde criteria. Deze criteria zijn terug te vinden op onze website: www.brabantwoontslim.nl/bedrijf/uw-bedrijf-hier/. We vinden het belangrijk dat de bewoners die klaar zijn voor het uitvoeren van een energiebewuste opdracht, terecht kunnen bij bedrijven die aan vooraf vastgestelde kwaliteitseisen voldoen. De energiebesparing en comfort die door Brabant Woont Slim beloofd worden, moeten natuurlijk ook gerealiseerd worden.

Kijk op www.brabantwoontslim.nl/ voor meer informatie.

Brabant Woont Slim: wijst de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen. 

Aanmeldformulier aanbiedersplatform