Energiecafé Vortum-Mullem - GAAT NIET DOOR

10 februari 2020

Het Energiecafé dat op 25 maart a.s. zou plaatsvinden in “Knillus” gaat NIET door in verband met de uitbraak van het Coronavirus. We  zullen hiervoor t.z.t. een nieuwe datum plannen. Iedereen die zich al had aangemeld zullen wij persoonlijk berichten. Bedankt voor je begrip.

Graag nodigen wij je persoonlijk uit voor het energiecafé op woensdagavond 25 maart om 19.30 uur in “Knillus” in Vortum Mullem. Inwoners van Vortum zijn al goed op weg op het gebied van energiebesparing. Veel huiseigenaren hebben de afgelopen jaren energiemaatregelen getroffen, zoals spouwisolatie of vloerisolatie. Op steeds meer woningen zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Toch valt er nog genoeg te doen op energiegebied. En dat is hard nodig, willen we als gemeente Boxmeer in 2045 uiteindelijk helemaal energieneutraal te worden!

Samen met de dorpsraad en Brabant Woont Slim gaan we de 25e maart kijken hoe we je woning meer comfort kunnen geven en tegelijkertijd de energierekening kunnen verlagen. Dubbele winst dus. Tijdens het energiecafé zijn verschillende specialisten van het energieloket, installatie- en isolatiebedrijven aanwezig om je hier goed over te informeren. Tal van onderwerpen komen aan bod.

Warmtebeelden
Als het de komende weken koud genoeg is, dan maken we warmtebeelden van diverse woningen in Vortum Mullem. Deze warmtebeelden laten zien óf, en waar eventuele energielekken rondom de woning aanwezig zijn en waar isolatiemaatregelen dus zinvol zijn. De warmtebeelden worden tijdens het energiecafé gepresenteerd en toegelicht door een energie-adviseur.

Brabant Woont Slim
Brabant Woont Slim is hét energieloket in Noordoost-Brabant, voor al je individuele vragen over energiebesparing en duurzame energie bij je thuis. Wij ondersteunen je bij je zoektocht naar een energiezuiniger en comfortabeler woning.

Energieboxen
Onder de aanwezige bezoekers van het energiecafé worden één of meer energieboxen met interessante, energiebesparende maatregelen ter waarde van €50,- verloot. Door een goede installatie van deze maatregelen bespaar je al gauw meerdere tientjes per jaar.

Minimarkt
Ook lokale en regionale installatie- en isolatiebedrijven staan klaar om uit te leggen welke maatregelen zij kunnen uitvoeren. Desgewenst komen ze vrijblijvend bij je langs voor het opstellen van een offerte.

Alvast meer weten over makkelijker en leuker energie besparen en over de nieuwe landelijke isolatiesubsidie tot wel 20%? Kijk op onze website voor meer informatie!

We informeren je graag verder via onze website. EN zodra er een nieuwe datum bekend is publiceren we dat hier!